Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Odznak Vysočina: Krmítko

V neděli 12. března večer uvede TV Nova druhý díl nové řady oblíbeného detektivního seriálu Odznak Vysočina s názvem Krmítko. Tentokrát bude případ složitější zejména pro kapitána Václava Kociána (Patrik Děrgel), který jednak oběti vraždy osobně znal, ale zároveň si bude muset vyjasnit i svůj vztah k dominantnímu otci (Jan Hrušínský), který bude jako právník stát při vyšetřování na opačné straně barikády.

Krmítko
Dvojnásobná brutální vražda postarších manželů v jejich hájence uprostřed lesů otřese nejen jejich podřízenou, jež těla našla, ale zaskočí i samotný policejní tým. Z vybavení chybí zabudovaný trezor, ale zdá se, že kriminalisté nemohou vyloučit ani osobní motivy tohoto surového činu. Svádějí je k tomu velmi specifické vztahy ve firmě i rodině obětí, zejména závislost, či naopak demonstrativní nezávislost jejich synů na finanční podpoře ze strany rodičů. A také jejich vzájemné napjaté vztahy. Součástí vyšetřování se stane i otec (Jan Hrušínský) kapitána Kociána (Patrik Děrgel), který byl právním zástupcem zavražděných manželů a nyní je i obhájcem jejich synů. Ze své pozice se snaží policistům jejich práci nejen co nejvíce ztížit, ale zároveň dává svému synovi ostentativně najevo, co si myslí o jeho povolání. To nakonec bude mít svůj dopad na vztahy uvnitř rodiny Kociánových.

Kapitán Ondřejovský (Pavel Batěk) začíná s výslechy kolegů Dany Skálové (Monika Hilmerová), což vnáší nervozitu do jejího týmu. Oba vyslýchaní, kapitáni Karel Šmíd (Michal Suchánek) i Petr Bach (Martin Hofmann), ale na znovuotevření případu Julinka reagují každý po svém.

Zajímavé epizodní role: Jan Hrušínský, Ivana Andrlová, Radim Kalvoda

První díl druhé série kriminálního seriálu Odznaku Vysočina byl nejsledovanějším pořadem po 20. hodině večerní ve všech hlavních cílových skupinách. Premiérová epizoda s názvem Nebojsa nedělní detektivky nalákala k televizním obrazovkám 27,37 % diváků v CS 15-54 u TV. Celkem se na seriál z prostředí krásné Vysočiny dívalo 1 145 000 diváků širší věkové skupiny 4+.

Zdroj dat: ATO – Nielsen, živě + TS0-3, ke dni: 6.3.2023, foto: TV Nova

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *