Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Bydlení

Zaostřeno na aviváže – proč je máme používat a jaké vybrat?

Aviváže jsou nedílnou součástí naší prací rutiny. A proč taky ne? Kdo by nemiloval jemné, hebké a voňavé prádlo. Oblíbená značka aviváží Silan prochází obměnou a ve svých produktových řadách nabízí hned několik novinek. Avšak i stávající produkty nabízejí silnější vůni či menší prací dávku. Ať už preferujete svěží, květinové nebo přírodní vůně, se Silanem najdete vždy přesně to pravé pro sebe a své blízké.

Proč bychom měli aviváž používat?
Dříve jsme aviváž automaticky dávkovali do praček hlavně proto, aby oblečení příjemně vonělo. Ale dnes už víme, že nejde jen o příjemnou vůni, i když ta stále hraje prim. Proč tedy nezapomínat na aviváž? Během procesu praní se naše prádlo v pračce různě mačká, což může mít za následek nedostatek jemnosti po jeho uschnutí. S tím bojuje aviváž, díky které je oblečení měkčí, načechranější a příjemnější na dotek, tedy i pohodlnější během samotného nošení. Měkčí prádlo je navíc i snazší vyžehlit. Díky slabému filmu, který aviváž vytvoří na jednotlivých vláknech, se špína drží dále od povrchu oblečení a vy ji tak jednodušeji vyperete.

Moderní tkaniny a syntetická vlákna mohou být dalším důvodem použití aviváže. Určitě se vám někdy stalo, že jste si na sebe oblékla oblíbenou halenku, která se na vás ale nepříjemně lepila či jste někomu „dala ránu“. Za to může statická elektřina, se kterou aviváže úspěšně bojují.

Aviváže se však nehodí na všechny typy tkanin. Vyhnout byste se jim měla během praní ručníků a funkčního prádla, jako je termoprádlo, membránové bundy a kalhoty nebo outdoorové oblečení. Pokud používáte sušičku, i v takovém případě byste měla použití aviváže zvážit.

S avivážemi Silan není citlivá a jemná pokožka překážkou
Lidé s jemnou, citlivou pokožkou nebo ti, kdo trpí na alergie, se často avivážím obloukem vyhýbají. Produktová řada Silan Sensitive však může být řešením. Je vhodná pro lidi s citlivou pokožkou, alergiky nebo i miminka. Nově nabízí variantu Derma & Care. Ta je hypoalergenní, veganská, šetrná k pokožce i ke tkaninám a bez obsahu silikonů či barviv. Hodí se tak pro všechny osoby s citlivější pokožkou nebo miminka. Šetrné složení je dermatologicky testováno a potvrzeno institutem Dermatest.

Přírodní a jemné vůně bez výčitek k životnímu prostředí
Dodejte svému prádlu přírodní svěžest a neodolatelnou jemnost s veganskou aviváží Silan Naturals. Ta obsahuje 100 % biologicky odbouratelných složek* a je zcela bez silikonů či barviv, změkčuje proto prádlo zcela přirozeným způsobem. Díky menší prací dávce a koncentrovanějšímu složení je ve výrobě použito o 7 % méně plastového obalu na jednu prací dávku. Lahev je navíc vyrobena ze 100% recyklovaného plastu. Vy si tak můžete užívat jemnou přírodní vůni na svém oblečení bez výčitek k životnímu prostředí. Vybrat si můžete ze dvou variant nyní s vylepšenou přírodní vůní: Silan Naturals Coconut Water & Minerals nebo Silan Naturals Ylang Ylang & Vetiver.

Díky avivážím Silan najdete přesně to pravé pro vás i své blízké
Produktové řady značky Silan Classic, Aromatherapy a Fresh Control s konceptem 24/7 zajistí neodolatelnou vůni a neuvěřitelnou jemnost vašeho prádla po celý týden. Špičková technologie Green Double-Cap dodá vašemu oblečení nepřekonatelnou dlouhotrvající svěžest. Vůně se nejprve uvolní v lahvi, následně se rozvíjí při praní a sušení oblečení a naplno se projeví při samotném nošení. Nyní navíc v koncentrovanějším složení, díky kterému vám stačí na jednu prací dávku použít méně prostředku. Vždy se řiďte pokyny na zadní straně obalu, nadměrné množství aviváže totiž může způsobit nechtěný efekt. Nemusíte se ale obávat, méně prostředku neznamená menší výkon. Právě naopak – navýšené množství parfému zabezpečí silnější vůni pro vaše oblečení. Všechny tyto aviváže obsahují 97 % biologicky odbouratelných složek* a jsou plněny do lahví vyrobených ze 100% (větší velikosti z 50%) recyklovaného plastu. Pokud preferujete intenzivnější vůni, sáhněte po řadě Aromatherapy. Pro milovníky svěžích vůní jsou na trhu k dispozici aviváže řady Classic.

Nová úroveň luxusu se Silan Suprême
Dopřejte si dotek luxusu každý den, a to díky aviváži Silan Suprême. Vylepšenou řadu prémiových aviváží si zamilujete díky složení, které je obohaceno o botanické esence. Ty zajistí neodolatelnou a intenzivní vůní, která vás bude obklopovat po celý den. Navíc aviváž upoutá také novým obalem se saténovým nádechem. Složení obsahuje 98 % biologicky odbouratelných složek* a je vylepšeno na green perfume caps, které je absolutně bez mikroplastů. Produktová řada nabízí i zcela novou variantu Blossom s elegantní květinovou vůní.

Všechny inovované produkty značky Silan jsou dostupné v maloobchodním prodeji za doporučenou cenu:

  • Silan Classic 40 pracích dávek – 109,90 Kč
  • Silan Aromatherapy 35 pracích dávek – 109,90 Kč
  • Silan Fresh Control 35 pracích dávek – 109,90 Kč
  • Silan Naturals 62 pracích dávek – 219,90 Kč
  • Silan Sensitive 62 pracích dávek – 219,90 Kč
  • Silan Suprême 54 pracích dávek – 219,90 Kč

*Vztahuje se k organickým složkám dle OECD 301/302

Zdroj a foto: Henkel

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *