Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Co ste hasiči – epizoda Dokaž, že jsi chlap, Báro!

V pátek 8. září večer uvede TV Nova druhý díl nové řady oblíbeného komediálního seriálu Co ste hasiči s názvem Dokaž, že jsi chlap, Báro! 

Jako by nestačily problémy kolem hasičárny, mnoho párů v Horní tíží ještě další starosti. Například Járu (Martin Pechlát) trápí Bětčin (Ivana Uhlířová) posttraumatický syndrom, který jí způsobilo uváznutí ve výtahu. Odmítá ho, byť na minutu, opustit, což samozřejmě není k žití. Mladý pár – Martin (Radek Melša) a Nina (Sabina Rojková) – zase začínají trápit existenční starosti, protože je čeká přírůstek do rodiny. Navíc se jim ani nedaří o této radostné události informovat žádného z rozkmotřených dědečků. Petr s Lenkou by zase chtěli více soukromí a Lenka si začíná uvědomovat, že jí vlastně dost nahlas tikají biologické hodiny. Před největším problémem ovšem stojí Vladimír s Bárou. Terapeut jim totiž jako úkol zadal znovuprožití jejich prvního silného společného zážitku. A to znamená, že se alespoň na pár dní musí opět stát členy hasičského sdružení. A navíc přesvědčit Petra, aby jim připravil opravdovou zkoušku plnou adrenalinu. Ten nakonec souhlasí, protože doufá, že tím starostu přesvědčí o nepostradatelnosti hasičárny v životech všech občanů Horní, a tudíž nebude chtít budovu zbourat. Vladimír to ale asi vidí trochu jinak.

Lucie Benešová (Bára) o tom, co její postavu čeká: „Samozřejmě nemůžu říci všechno, ale zkráceně je to tak, že v první sérii jsem byla nevěrnice a odešla nám láska. A ve druhé sérii mě můj manžel donutil chodit na párovou terapii. A náš pan terapeut, kterého hraje Mirek Vladyka, nás dává dohromady. Mimochodem i scény v poradně nás moc bavily a užili jsme si je. A co díl, to společný úkol, který je vždy vtipný a samozřejmě, jak to u komedie bývá, se vždy trochu zvrtne. Tím pádem zažíváme při natáčení velké dobrodrůžo, dokonce i kaskadéři za nás občas zaskakují, takže se diváci mají na co těšit.“

Zdroj a foto: TV Nova

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *