Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Rádio Kiss láme rekordy: týdně jej poslouchá téměř milion posluchačů

Počet posluchačů rádia Kiss od posledního měření Radioprojektu vzrostl o 40 000 posluchačů. Týdně jej poslouchá 969 000 posluchačů a je na historicky nejvyšší hodnotě. Podíl rádií Media Clubu na trhu poslechovosti stoupl o 1,7 p. b. na 42,7 %. Obchodní zastupitelství je tak stabilní jedničkou na trhu rozhlasové reklamy.

„Máme radost z rekordních čísel – rádio Kiss se přiblížilo magické hranici milionu posluchačů a významně rostl i náš celkový podíl poslechovosti. Media Club i nadále zadavatelům u rádiové reklamy nabízí v jednom balíčku nejvyšší týdenní zásah na rozhlasovém trhu rádií (RADIO UNITED TOTAL). Týdně oslovíme 72 % posluchačů všech komerčních rádií, tedy celkem 4 729 000 lidí v České republice,“ říká Jan Čadek, obchodní ředitel rádiové a online divize Media Clubu.

Rádio Kiss si aktuálně každý týden naladí 969 000 lidí ve věku 12–84 let. Ve sledovaném období 1. 4.–30. 9. 2023 si tato rozhlasová stanici připsala doposud nejvyšší hodnotu podílu na poslechu, 7,5 %, a postupně se přibližuje nejsilnějším rádiím na trhu. Těmito výsledky Kiss potvrdil svoji první pozici mezi nadregionálními soukromými rádii a obhájil minulé výsledky poslechovosti, a to ve všech parametrech poslechu (denní, týdenní poslech i podíl na poslechu).

Díky zvýšení počtu posluchačů u rádií Beat a Signál a stabilitě rádií SPIN, Country a Radio 1 se upevnila pozice vlastněných stanic v portfoliu Media Clubu navýšením podílu na poslechu na rekordní hodnotu 16,3 %.

Ze zastupovaných stanic stojí za zmínku nárůst týdenní poslechovosti rádia Impuls o 53 000 a potvrzení pozice stanice s nejvyšším počtem posluchačů mezi soukromými rádii na trhu. Rádia Evropa 2 a Frekvence 1 společně s rádiem Bonton a Dance přinášejí stabilní zásah i podíl na poslechu do skupiny rádií Media Clubu.

Zdroj a foto: Media Club

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *