Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Kosmetika

Tajemství aktivních látek, které kombinují jednoduchost a výkon. Vyzkoušejte inovativní scrub

Značka Thermes Marins de Saint Malo přichází s jedinečnou novinkou, kterou rozhodně oceníte. Přírodní exfoliant pro pokožku, který obsahuje nespočet minerálních látek, jež ji remineralizují a posilují. Už máte scrub s lávovým prachem a výtažkem z posvátného lotosu ve svém beauty arzenálu?

Scrub pokožku dlouhodobě remineralizuje, dodává potřebné látky a vy díky tomu vypadáte mladší a pokožka zářivější. Tato péče zjemňuje texturu pleti v jediném kroku. Mořské soli a výtažky z lastur ústřic odstraňují odumřelé buňky nahromaděné na povrchu pokožky a zanechávají ji dokonale jemnou, zářivou a hydratovanou.

Suchý scrub: Aplikujte na suchou pokožku, zvýšíte tím intenzitu exfoliace.

Exfoliace ve sprše: Je vhodná pro snadnější mechanické čištění. Po exfoliaci aplikujte hydratační mléko.

Exfoliace je základním krokem v beauty rutině každé ženy, která chce mít jednotlivé kroky péče o pleť s tím nejlepším výsledkem. Důležité je nezapomínat na dekolt a krk, z těchto partií je třeba taktéž odstraňovat odumřelé buňky a probouzet v nich svěžest a projasnění. Stejně tak není dobré opomíjet další partie těla: záda, která jsou velice často přehlížena. A obvykle je to velká škoda. Jenže péče právě o záda není nikterak snadná, takže je pak jasné, že se na tuto partii raději zapomíná. V neposlední řadě myslete na ruce: Ruce je třeba zvlhčovat a vyživovat pravidelně. K tomu, aby vypadaly celkově svěže a mladě, je každotýdenní scrub skvělým nápadem. Vaše ruce bez odumřelých buněk budou mimořádně hebké.

Jedinečný způsob kombinování domácí a SPA péče je řešením pro zralou pokožku, která je tak dlouhodobě vyživena, omlazena a doplněna o cenné stopové prvky a minerální látky, které pro svůj půvab dlouhodobě potřebuje.

Nekompromisní, prémiová, efektivní, s přírodními výtažky, senzorická a eko odpovědná. Přesně taková je nová řada kosmetických přípravků. Zamilujte se do jejich výkonu i čistoty také vy.

Vyzkoušejte:
OYSTER SHELLS &SACRED LOTOS scrub – Tělový peeling obohacený o prach z ústřicových skořápek a mořské soli poskytuje intenzivní exfoliaci. Výtažek z lotosu rozzáří pokožku.

PUDROVÝ PEELING Z MINERÁLNÍHO PRACHU, Tento tělový peeling se vstřebá do pokožky a zajistí exfoliaci díky přirozeným vlastnostem jeho přísad. Lávový prach, cukr a zrnka máku jemně odstraňují nečistoty nahromaděné na pokožce.

Zdroj a foto: cosmetics-thermesmarins.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *