Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Móda

Dopřejte svému tělu i pleti účinný novoroční detox s ByFEMME

Pravděpodobně každý z nás má za sebou náročné období spojené s koncem roku. Vysoké pracovní nasazení, přípravy na svátky, bohaté vánoční a novoroční oslavy a večírky… Zaběhnutý denní režim a pravidelná péče o tělo berou za své a my se vlastně ani nemůžeme divit, že se s příchodem nového roku necítíme moc ve formě. Letos však můžete regeneraci a návrat k vašemu lepšímu já výrazně uspíšit, a to s produkty značky ByFEMME.

Protože vnější krása vychází zevnitř, je třeba pečovat o správnou kondici vašeho těla. Hlavním detoxikačním orgánem jsou játra, která dostala v náročném svátečním období opravdu zabrat a nyní je třeba je podpořit. Vyzkoušejte revoluční doplněk Esthe Pro Labo D.D. Powder pro přirozenou a účinnou detoxikaci. Je formulován zejména pro podporu fyziologické funkce jaterních buněk a celkovou vitalizaci našeho organismu.

Produkt vyrábí Pro Labo Concept – japonská prvotřídní značka Inner Beauty, známá pro své ohromující úspěchy v péči o tělo a pleť. Pro její účinky si jí oblíbili celebrity, modelky a profesionální sportovci, a také všichni, kteří dbají na krásu a zdraví. Produkty Pro Labo Concept fungují na principu vyčištění střeva, důraz je kladen na přijímání prospěšných látek a vylučování těch škodlivých. Díky tomu lze dosáhnout správného trávení a zprostředkovaně i harmonie celého organismu.

Esthe Pro Labo D.D. Powder pracuje se sílou listů Senna a mladých výhonků ječmene, které jsou bohaté na vlákninu, minerály a vitamíny, které udržují tělo čisté. Obsahují také skupinu antioxidačních enzymů, které blokují rakovinné buňky v těle, a esenciální aminokyseliny spojené s dlouhověkostí. Detoxikační prášek byste měli užívat denně, rozpuštěný ve vodě nebo ovocné či zeleninové šťávě. Díky nádechu lahodného aroma matchy doplněk výborně chutná a snadno ho tak zařadíte do své každodenní wellbeing rutiny. Můžete jej užívat dlouhodobě nebo jen pro občasnou detoxikaci jaterní tkáně.

Blahodárným elixírem nejen pro novoroční detox pleti je čistící řada Miracletox, složená z jemné čistící pěny MIRACLETOX Advanced Facial Cleanser a toneru MIRACLETOX Advanced Essential Toner. Nejlepších výsledků dosáhnete kombinací obou produktů., které jsou vhodné pro všechny typy pleti, včetně citlivé a problematické.

Efektivní duo Miracletox dokonale rozpustí make-up a zbaví pleť všech nečistot. Čistící pěna s obsahem vilínu virginského, alantoinu a žlutým zklidňujícím komplexem okamžitě zklidňuje citlivou pokožku, bezchybně vyčistí zanesené póry a zbaví pleť nahromaděných nečistot a toxinů. To vše bez pocitu vysušení nebo podráždění. Navíc zvyšuje hladinu hydratace a má protizánětlivý účinek.

Toner dopřeje pleti pocit úlevy a velmi silné hydratace. Hydratační duální systém „Essential Toner“ hydratuje do hloubky, působí proti vráskám a tlumí vnitřní napětí kůže. Pleť probudí, vyhladí a rozzáří, vyrovnává také její pH. Minimalizuje viditelnost pórů a unavené pleti navrací svěží vzhled. Posiluje mikrobiom pleti a má silný antioxidační účinek.

Produkty značek Miracletox a Pro Labo Concept můžete zakoupit v salonech a obchodu FEMME a online na www.byfemme.cz

O ByFEMME:
Za úspěšným pražským kosmetickým salonem ByFEMME stojí dvě zakladatelky – Hana Olscher a Marie Beranová, dlouholeté profesionálky v oboru, které vyznávají nekompromisní kvalitu produktů a služeb. Jejich hlavní vizí je usilovat o zdravou krásu – vytváří nový standard krásy prostřednictvím nikdy nekončícího výzkumu a tvůrčích nápadů, založených na biotechnologii a nebojácných výzvách. ByFEMME využívá nejvyspělejší a nejmodernější technologie na trhu, spolupracuje s renomovanými vědci a díky konstantnímu vzdělávání neustále posouvá svou prémiovou péči vpřed. Přináší širokou nabídku produktů a kosmetických ošetření s využitím funkčních a neinvazivních metod z Korey, Japonska a Singapuru. Značka ByFEMME se zabývá zdravým životním stylem a věří, že vnější krása nemůže existovat bez té vnitřní. Posláním značky je přispívat ke zdravé kráse a k prodloužení průměrné délky zdravého života. Proto distribuuje také jedinečné japonské doplňky stravy, které kombinují tradiční východní metody s nejaktuálnějšími inovacemi pro revoluční výsledky. Pod značku ByFEMME spadají dva salony (Maiselova, Dejvice), Femme Spa – Next Level v hotelu Andaz a obchod FEMME na Starém Městě.

Zdroj a foto: www.byfemme.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *