Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Hlas Česka, Moravy a Slezska je opět tu. Právě startuje VII. ročník této pěvecké soutěže pro klasický zpěv, moderní zpěv i vlastní tvorbu!

Po velmi úspěšném VI. ročníku je tu další příležitost pro zpěváky všech věkových kategorií. I letos v porotě zasednou známé osobnosti a pedagogové, kteří posoudí každého účastníka.

Pěvecká soutěž je jedinečná svého druhu v ČR a SR. Soutěží se totiž nejen v moderním zpěvu, ale i ve zpěvu klasickém.
Pokud navíc skládáte vlastní písně, i s nimi se můžete ukázat naší porotě, ve které zasednou zkušení a profesionální textaři, hudebníci a skladatelé.

To ale není vše! Letos vyrazí Hlas Česka za Vámi! Výběrová kola se konají v Praze, Brně, Krnově a také na Slovensku v obci Veľké Zálužie. Do speciální kategorie se mohou přihlásit i handicapovaní soutěžící. Jejich kolo probíhá online s ohledem na míru jejich handicapu.

V porotě zasedají známí zpěváci a pedagogové, například Renata Drössler, Václav Tobrman, Sonia Edde, Yanna, Patrik Stoupa, Dominika Lukešová, Jana Šrejma Kačírková, Eliška Weissová, Daniel Poledňák, Martin Vetrák, Jaroslav Bouda, Ladislav Korbel, Juraj Čiernik a další!

Ředitelkou soutěže je operní pěvkyně Ilona Rédlová, dipl. um. Soutěž bude vrcholit slavnostním Galakoncertem v Praze, ten se bude konat 9.11.2024 v nádherných prostorách Kostela sv. Šimona a Judy.

Přihlásit se můžete do 5 dubna 2024 na webu soutěže www.hlasceska.com.

Zdroj a foto: Hlas Česka, Moravy a Slezska 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *