Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Nedělní večer patřil Ivetě. Na TV Nova úspěšně odstartoval první Voyo Originál

Skupina Nova pro své diváky mimořádně zařadila do vysílání TV Nova sérii Iveta z dílny Voyo Originál. Včera večer tak velmi úspěšně odstartovala životopisná série mapující život a kariéru jedné z nejslavnějších českých hudebních ikon, kterou si nenechalo ujít 32,13 % diváků v CS 15-54 u TV. První díl Tisíc obyčejných věcí o začátcích mladičké Ivety Bartošové, která chce být slavná a zpívat po boku Karla Gotta, přilákal k obrazovkám 1 022 000 diváků v širší věkové skupině 4+.

Myslím si, že její příběh je na úplně jiné úrovni než u zbytku českých zpěvaček a zpěváků. Cesta z Beskyd přes ten ohromný oblouk až na úplný konec? Pro mě je její život nutné převést do filmové podoby,” shrnuje režisér Michal Samir a dodává: „Chtěl bych, aby po prvním díle diváci trochu zapřemýšleli nad tím, že nejdřív nebylo žádné obrovské drama. Pro mě je první díl s názvem Tisíc obyčejných věcí strašně důležitý. Protože on skutečně je o tisíci obyčejných věcí. Měl by diváky vést k zamyšlení, proč a kde jsou důvody toho, kam Iveta z tak idylického prostředí došla.

Celkově Skupina Nova včera večer u diváků bodovala svým programem ve všech hlavních cílových skupinách. V hlavním vysílacím čase zaujala 38,15 % diváků v CS 15-54 u televizních obrazovek.

Diváci mohou další díl série Iveta sledovat každou neděli ve 20.20 na TV Nova.

Zdroj dat: ATO – Nielsen, živě + TS0-3, ke dni: 1. 4. 2024

Zdroj a foto: TV Nova

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *