Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Bydlení

ALBIXON kromě bazénů nově nabízí i vířivky a svým zákazníkům vzkazuje: „Ponořte se s námi!“

Společnost ALBIXON, přední výrobce bazénů, bazénového zastřešení a příslušenství v Evropě, rozšiřuje své portfolio o kvalitní finské vířivky NOVITEK. Ty jsou ručně vyráběny z těch nejlepších materiálů a jsou navrženy pro náročné severské podmínky. Díky tomu odolají času i rozmarům počasí a svým majitelům mohou sloužit celoročně řadu let.

V dnešní hektické době je obzvláště důležité mít možnost aktivně odpočívat a užívat si každodenní drobné radosti. Pocity štěstí může vyvolat třeba posezení na zahradě či na terase v příjemně teplé vířící vodě. Celoroční vířivky NOVITEK vynikají především prémiovou kvalitou komponentů a nadstandardní výbavou. Díky hliníkovému rámu pro rovnoměrné rozložení hmotnosti vody, kvalitním komponentům americké značky BALBOA a akrylátové skořepině mají zákazníci jistotu, že se jejich vířivka stane dlouholetým a stylovým společníkem při odpočinku celé rodiny.

„Kromě široké nabídky designů, velikostí a doplňkového vybavení oceňujeme u vířivek NOVITEK především fakt, že jsou vyráběny s odpovědným přístupem k životnímu prostředí. To například znamená, že dodavatelé společnosti NOVITEK jsou z Finska, a materiál pro výrobu vířivek tedy nemusí cestovat přes půl světa ještě před samotným procesem výroby. Zároveň oceňujeme i využití recyklovaných materiálů pro obložení kabinetu vířivky nebo certifikaci uhlíkové neutrality pro akrylát používaný ve vířivkách. Tato filozofie je nám blízká, což je další důvod, proč nás velice těší, že portfolio našich produktů a služeb rozšířily tyto kvalitní finské vířivky,“ vysvětluje Daniel Bareš, marketingový manažer společnosti ALBIXON.

Společnost ALBIXON od dubna přináší širokou nabídku vířivek od společnosti NOVITEK ve velikostech od 160 × 190 cm až po 275 × 230 cm. Vířivky je také možné částečně zapustit například do prostoru terasy, což zákazníkům umožní snadnější přístup do vody. Díky možnosti rozdělit kabinet na dvě části se zároveň zachová snadný přístup k technologii pro případ zazimování nebo servisu.

Snadná péče a nenáročná údržba
Podle průzkumu, který si společnost ALBIXON nechala vypracovat únoru 2024[1], se mnoho Čechů bojí pořídit si vířivku kvůli obavám z vysokých provozních nákladů a náročnosti průběžné údržby. S vířivkami NOVITEK mohou zákazníci všechny tyto starosti hodit za hlavu. Díky kartušové filtraci, čištění vody ozonem a využití speciálních chemických přípravků zůstává voda čistá a průzračná po dlouhou dobu a ALBIXON vodu doporučuje měnit pouze 2 – 4krát ročně v závislosti na intenzitě jejího používání. Vnitřní povrch vířivky je vyroben ze sanitárního akrylátu, který je pevný, lesklý a snadno se čistí. Obložení z recyklovaného kompozitu si po dlouhé roky udrží původní barvu i vzhled a má minimální nároky na údržbu.

Velkou výhodou vířivek NOVITEK jsou také relativně nízké provozní náklady. Všechny vířivky jsou vybaveny kvalitní FF-PIR izolací dna i stěn a součástí každé vířivky je izolační termokryt. Energetickou účinnost ohřevu vody je možné ještě zvýšit odolným termokrytem SmartCover NOVITEK, který minimalizuje tepelné ztráty vířivky. Vysoce kvalitní izolační materiál FF-PIR nejenže nepustí teplo z vířivky ven, ale zároveň neabsorbuje vlhkost, a díky tomu se nesnižuje kvalita jeho izolačních vlastností v čase.

Vířivka přesně podle vašich představ
Kromě standardní výbavy si mohou zákazníci vybrat z bohaté doplňkové výbavy. Kromě výběru barvy skořepiny a kabinetu vířivky je k dispozici například varianta sanitace UV+, která snižuje nutnost používání chemie. Regeneraci kůže může pomoci také prémiová technologie vodní terapie Mikrosilk. Ta do vody pouští miliony mikrobublinek, které jsou přitahovány ke kožním pórům a díky kyslíku stimulují produkci kolagenu. Mikrosilk zanechává pokožku hladkou a jemnou na dotek.

Pro větší pohodlí při používání i v těch největších zimních mrazech je možné ke každé velikosti vířivky pořídit přídavné vytápění. To je vhodným doplňkem především u velkých vířivek, protože zajistí rychlejší nahřátí vody na nastavenou teplotu. Milovníci technologických vychytávek ocení možnost dokoupení systému dálkového ovládání ControlMySpa, se kterým bude používání vířivky jednodušší a flexibilnější. Pomocí mobilní aplikace se jednoduše připojíte k vířivce, upravíte teplotu vody, nastavíte harmonogram používání nebo můžete ovládat osvětlení či přijímat notifikace.

Relaxujte po finském vzoru
Kromě standardní řady uvádí ALBIXON na trh také luxusní řadu NOVITEK LUMISPA, která je již v základu osazena nadstandardní výbavou a obložení kabinetu je z hliníkového kompozitu, což dodává vířivce luxusní vzhled. Již v základu najdete například pokročilé ovládání světel Chromazone3, které umožní nastavit si barvu venkovního i vnitřního osvětlení vířivky dle aktuální nálady, sanitaci UV+ a ozonizér. LUMISPA vychází z tradičního finského pojetí wellnessu, kdy vířivka slouží jako místo pro setkání rodiny a přátel.

Vysoký standard již v základu
Od ALBIXONU můžete čekat ke každé vířivce startovací balíček chemie, silnou vrstvu kvalitní izolace FF-PIR na stěnách i dnu, termokryt či ozonizér. Vysokou kvalitu vířivek dokládá prodloužená záruka 10 let na nosnou hliníkovou konstrukci a 5 let na akrylátovou skořepinu.

Zdroj a foto: ALBIXON

[1] Průzkum s názvem „Vlastnictví a nákupní chování při výběru vířivky“ provedla agentura Ipsos pomocí dotazníkového šetření na reprezentativním vzorku 420 respondentů, kteří aktuálně vlastní nebo si plánují pořídit dům, chatu, chalupu nebo byt se zahradou či terasou v době od 2. 2. do 7. 2. 2024.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *