Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Bydlení

Modelová řada SIMA nabízí prosklené posuvné dveře se zapuštěnými rámečky

Modelová řada interiérových dveří SIMA od sušického výrobce SOLODOOR nabízí 18 různých dekorů v 6 provedeních. Součástí nabídky jsou také prosklené posuvné dveře, které nejenže pomáhají šetřit místo v interiéru, ale zároveň přináší do domácnosti designový prvek.

Všechny dveře z této modelové řady mají zapuštěné rámečky, které podtrhují řemeslnou kvalitu jejich provedení a dodávají jim unikátní design. Zapuštěné rámečky nejenže skvěle vypadají, ale přináší i praktické výhody – díky absenci vystupující hrany rámečku nedochází k nechtěnému zachycení oděvu, což může v horším případě vést i k poškození celých dveří. Dokonalého vzhledu lze docílit použitím bezfalcové varianty, u které dveře splývají v jedné rovině se zárubněmi.

Dveře SIMA jsou vyráběny s laminátovými povrchy SOLO MATRIX a SOLO 3D, které se vyznačují opravdu autentickým dřevěným vzhledem a dokonalou imitací jeho struktury nejen na pohled, ale i na dotek – pohmatem jsou cítit jemné drážky. Tyto povrchy charakterizuje vysoká odolnost a jednoduchá údržba.

Již ve standardu jsou dveře z modelové řady SIMA dodávány v provedení KLIMA I, díky kterému dveře vydrží rozdíl teplot mezi místnostmi až do 5 °C a rozdíl relativní vlhkosti do 20 % (neprohnou se ani nezkroutí).

Společnost SOLODOOR a.s. nabízí kromě širokého portfolia interiérových dveří a zárubní také odborné poradenství a poskytuje na všechny své modelové řady dveří záruku 5 let.

Zdroj a foto: SOLODOOR

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *