Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

SportTechnologie

Prozkoumejte Prahu a posilte své zdraví. Kam vyrazit za sportem?

Sportování nemusí být jen o udržení kondice, ale nabízí také příležitost prozkoumat krás Prahy a jejího okolí. Pokud toužíte po obměně scenérie nebo si chcete vyzkoušet nový sport, nemusíte chodit daleko. Praha nabízí širokou škálu sportovišť a aktivit pro všechny typy sportovců. Přinášíme proto několik tipů, kam vyrazit sportovat v Praze v dobrém i špatném počasí. 

Procházka i proběhnutí Stromovkou
Jaro je pro běh jako dělané. Teplejší počasí společně s delšími dny k chůzi i běhu přímo vybízí. Běhání na běžícím pásu tak můžete vyměnit za pražské parky, jako je například Stromovka. Ta si svou popularitu nezískala nadarmo, protože milovníkům běhání nabízí skvělé možnosti. Od tvrdšího asfaltového povrchu, po měkčí lesní stezky a zelené plochy. Každý běžec si zde najde to své. Ať už holdujete delším tratím nebo hledáte místo na krátký klus, Stromovka je skvělou volbou. Nabízí kilometry tras napříč celým parkem, které vám umožní si sestavit tak dlouhou běžeckou trasu, jak potřebujete. Svůj trénink si můžete navíc detailně změřit pomocí chytrých hodinek Huawei Watch GT 4. Ty totiž dokáží sledovat vaši rychlost, uběhnutou vzdálenost nebo například i srdeční tep.

Beach volejbal nebo paddleboard ve Žlutých lázních
Žluté lázně, které zahajují sezónu už 30. dubna, jsou známé svou relaxační atmosférou a širokou nabídkou aktivit pro ty, co si chtějí zasportovat, ale i odpočinout. Najdete zde například několik hřišť pro plážový volejbal, která jsou vybavena kvalitním pískem a dostatečným prostorem pro pohyb. Ať už jste začátečník nebo zkušený hráč, můžete si hrou vychutnat pohyb, ale i zábavu s přáteli. Díky své atraktivní poloze poblíž Vltavy si můžete během hry užít krásného výhledu a příjemného okolí. Vyzkoušet zde navíc můžete například řadu vodních sportů nebo si užít dalších služeb, které areál nabízí. Paddleboarding nebo beach volejbal navíc najdete také v hodinkách Huawei Watch GT 4. Takže si svůj sportovní zážitek můžete zaznamenat a podívat se na svůj výkon.

Na bruslích podél Vltavy
Vyzkoušeli jste už někdy in-line brusle? Přestože si bruslení mnozí spojují spíše s dětstvím, jedná se o sportovní aktivitu, kterou si může užít každý. In-line bruslení je skvělým příkladem toho, jak lze z pohybu udělat zároveň zábavnou činnost. Jízdu na bruslích si nejen užijete, ale také si posílíte svaly nohou, zlepšíte koordinaci těla a podpoříte svou rovnováhu. Vyzkoušet můžete například cyklotrasu A2 s navazující A7, která má deset kilometrů a po celé své délce vede podél břehu Vltavy. Trasa kromě jedinečných výhledů pro bruslaře nabízí perfektní asfaltový povrch a také několik příležitostí k občerstvení.

Zalezte si na Smíchově
Pokud jste milovníkem horolezectví nebo jen hledáte vhodnou sportovní aktivitu na deštivý den, můžete zkusit zavítat do lezeckého centra Smíchoff. Umělá lezecká stěna v tomto lezeckém centru představuje největší sportoviště svého druhu nejen v Praze, ale dokonce i celé České republice. Vyzkoušet si zde můžete horolezectví i oblíbený bouldering. Stěna disponuje různými obtížnostmi, výškami a typy cest. Kromě toho lezecké centrum nabízí možnost využití instruktorů, kteří pomáhají s technikou a bezpečností lezení. Společně s chytrými hodinkami Huawei Watch GT 4 tak zjistíte, jak se vám trénink podařil, ale také získáte cenné informace pro další zlepšení své kondice a výkonu.

Kam to bude?
Bez ohledu na to, zda jste začátečník nebo zkušený sportovec, nikdy není pozdě na to, vyzkoušet něco nového. Díky novému sportu nebo prostředí si můžete najít program, který vás bude bavit. A s chytrými hodinkami Huawei Watch GT 4 máte v ruce spolehlivého parťáka, který vám pomůže dosáhnout vašich sportovních cílů a posílit zdraví. Tak proč nezkusit něco nového a zažít sportovní dobrodružství přímo v srdci Prahy?

Foto: archiv

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *