Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Sport

Vše o běhání na jednom místě. Marathon EXPO se koná od čtvrtka na Výstavišti Praha

Prague International Marathon je za dveřmi. Už ve čtvrtek 2. května začne na Výstavišti Praha největší sportovní veletrh v České republice, tradiční Marathon EXPO. Do Křižíkových pavilonů je vstup zdarma.

Marathon EXPO nabídne návštěvníkům novinky v oblasti běžeckého vybavení a doplňků, zdravé stravy, prevence i regenerace a také možnost užít si pestrý doprovodný program.

V pavilonu B se koná CROSS Challenge: Startup Games 2024, v pavilonu D budou partneři organizátorů Prague International Marathonu z RunCzech a v pavilonu E bude je vyhrazen pro registrace na závody pro celou rodinu, tedy pro dm rodinnou míli a dm bambini run (už je vyprodaný).

Závodníci si zde také mohou vyzvednout startovní čísla a startovní balíčky. Po vyprodaném 1/2Maratonu Praha zbývají na hlavní závod sezony (startuje 5. 5.) poslední stovky registrací (www.runczech.cz/registrace). Ti, kteří se na náročnou trať necítí, se mají možnost přihlásit do ČT 2Run Maratonu, v němž pak každý z páru uběhne 21 km. Součástí slavné akce je také Mistrovství ČR v maratonu mužů a žen či Běh záchranných a bezpečnostních složek.

Maratonský víkend si na Výstavišti užijí i děti. V sobotu 4. května je připraven závod dm rodinná míle, který je ideální pro celou rodinu. Trasu na jednu míli totiž zvládnou i úplní začátečníci, dospělí, děti s rodiči i bez nebo prarodiče s vnoučaty. Na tento běh bude navazovat dm bambini run. Účastníci obou dětských běhů dostanou tričko, startovní číslo a medaili v cíli, pro ty nejmenší bude nachystána čokoládová.

Zdroj a foto: RunCzech Marathon EXPO

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *