Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Móda

Designéři ze SmetanaQ Showroomu uvolňují sklady!

Červnový Summer sale ve SmetanaQ Showroomu láká na poklady z archivů, vzorky z výroby, produkty ze starších kolekcí a všechny dokonale nedokonalé designové kousky od patnácti zapojených designérů. Navíc budete mít možnost zakoupit si exkluzivní kousky z aktuálních kolekcí za speciální ceny. Summer sale bude probíhat od středy 5. do neděle 9. června v prvním patře multikulturního domu SmetanaQ. Do akce se zapojí také nové tváře SmetanaQ Showroomu Brice Mensah, Heavens Jeans a Adolphinata.

Designéři ze SmetanaQ Showroomu potřebují provětrat sklady a udělat prostor novým nápadům. Hana Frišonsová dá k prodeji kousky z přehlídky kolekce Hybrid nebo poslední trička a mikiny z kolekce Zahrada, kterou vytvořila ve spolupráci s umělkyní Evou Macekovou. Módní návrhářka Vendula Šulanová nabídne několik modelů včetně prototypů za speciální ceny. Nebudou chybět ani nadčasové šaty, košile a kalhoty Daniely Peškové z aktuální nabídky i přehlídkových mol, které za běžného provozu na showroomu nenajdete. Výrazné slevy připravila i značka KAFKA, jejíž modely od letních šatů přes zimní kabáty se vyznačují jednoduchostí, čistotou tvaru a linií.

Pro ty, kteří chtějí svůj život obohatit o třpytivý kousek, vybrala Hana Polívková stříbrné šperky z kolekce Synergia v lesklé variantě i se strukturou prachu. S drobnými úpravami pak v Showroomu i na jejím e-shopu objevíte vzorky z kolekce Arabis, Tord, Papilio a Point. Léto ve znamení perel, antiky a moře vám zaručeně dokreslí šperky z kolekce Nacre od šperkařky Antonie Lecher. Ta je inspirována životem v oceánu a na Summer sale bude k zakoupení s 15% slevou.

O nové doplňky se vám postará designérka Jana Rollo, u níž pořídíte nadčasové kabelky a psaníčka z kůže Carré, Inné a Archi, vzorky šperků z kolekce Moonoola a také poslední kousky interiérových doplňků z projektu recyklování textilu Rolling hooks za zvýhodněné ceny. Milovníci minimalismu a etablované značky KRAS se můžou těšit na poslední kusy a vzorky produktů, které už dále k dostání nebudou, např. ledvinky, kabelky Diane, Camille nebo batohy Vesper a Saul. A kreativní kožené boty pro muže a ženy v konkrétních velikostech, stejně jako své poslední kusy messenger tašek a drobné kožené doplňky pro každodenní použití si připravil ekvádorský módní návrhář Fernando Echeverria.

Nově se ve SmetanaQ Showroomu představí značka HEAVENS JEANS, jejíž denimové sexy šortky ze 100% organické bavlny, dovážené z Portugalska, prostě musíte mít. V rámci Summer sale si můžete pořídit kousky z kolekce Sky shades s o 20 % nižší cenou. Dalším nováčkem je značka spojující eleganci a rebelství Brice Mensah, která za zvýhodněné ceny nabídne některé z kousků oceňované dámské oděvní kolekce Injustice. Naopak naposledy se můžete těšit na hedvábné spodní prádlo značky Objet petit a, která se rozloučí „Good-bye sale“ prádlem z aktuální kolekce i archivními či neperfektními výrobky i vzorky, kterým drobné nedokonalosti přidávají na kráse. Do Summer sale se také zapojí značka Adolphinata, Transformer Jacket a Helena Todd.

Akce bude probíhat v 1. patře domu SmetanaQ od středy 5. do neděle 9. června. Návštěvní doba je každý den od 1100 do 1900 hodin. Novinky a bližší informace o akci Summer sale je možné sledovat na oficiální facebookové události a webové stránce www.smetanaq.cz.

Na koho a jaké značky se můžete těšit?
Adolphinata
Antonie Lecher
Brice Mensah
Daniela Peškova
Fernando Echeverria
HANA FRISONSOVA
Hana Polívková
Heavens Jeans
Helena Todd
Jana Rollo
KAFKA
KRAS
Objet petit a
Transformer Jacket
Vendula Šulanova

Summer sale | 5. – 9. června
Otevírací doba:
st 11:00–19:00
čt 11:00–19:00
pá 11:00–19:00
so 11:00–19:00
ne 11:00–19:00

Více informací o Summer sale Smetaně najdete na:
webových stránkách SmetanaQ – www.smetanaq.cz
facebookové události – https://www.facebook.com/events/418798120989278/

Foto: archiv designérů

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *