Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

BydleníZábava

Film Krtkův Svět přilákal hromadu celebrit

Velká herecká jména jako David Novotný, Barbora Seidlová, Oldřich  Navrátil, Igor Bareš, Jaroslav Satoranský, Ladislav Frei, Valerie  Zawadská nebo Eva Hrušková spojili své síly, aby v novém filmu  režisérky Evy Toulové s názvem Krtkův Svět bojovali proti byrokracii.  

Na motivy příběhu kauzy Josefa Roušala a dětského parku Krtkův Svět  natáčí režisérka Toulová od konce dubna nový celovečerní film  inspirovaný reálným příběhem. Ve snímku o boji proti byrokracií,  ztvárňují ústřední dvojici David Novotný a Barbora Sedlová.  

Zdlouhavá a ubíjející česká byrokracie je velkým tématem, které se  dotýká nás všech, ale máme pocit, že s ní nic nezmůžeme. Díky kauze  Krtkova Světa jsem ale narazila na reálnou postavu Josefa Roušala,  který se zcela osobitým způsobem rozhodl postavit se úřadům. Svádí  neuvěřitelný dlouholetý spor s mnoha úředními institucemi, a přesto  se nevzdává a neztrácí víru.“ upřesnila režisérka, která zároveň za  pár dní, 6. června, uvádí do kin romantickou komedii Láska na zakázku.  

Park byl postaven pro děti a všechno, co se dělá pro děti je  chvályhodné.“ podpořil dětský park i herec Igor Bareš, který ve snímku  ztvárňuje hlavního antagonistu v podobě úředníka Píchala.  

Natáčení filmu probíhá z velké většiny v reálné lokaci parku Krtkův  Svět za běžného provozu. Návštěvníci se tak mohou setkat jak s filmaři, tak s herci. Nejnáročnější scény čekají tvůrce 8. června, kdy se budou  natáčet hromadné scény s návštěvníky během 4. narozenin parku.  

Už 4 roky dělá Krtkův svět radost statisícům dětí a rodičům, takže  jsme se rozhodli narozeniny parku oslavit. Od 7.-9.čevna budou v parku  probíhat oslavy, na kterých vystoupí například Olgy Lounová, Jan  Bendig, Michal z kouzelné školky nebo Tlapková patrola a samozřejmě i  herci filmu Krtkův Svět, kteří budou na akci natáčet.“ zmínil majitel  dětského parku Josef Roušal. 

Kromě Davida Novotného a Báry Seidlové, se diváci mohou těšit i na  další známé herecké tváře jako například Oldřicha Navrátila, Ladislava  Freie, Jaroslava Satoranského, Igora Bareše, Valerii Zawadskou, Evu  Hruškovou, Zuzanu Bubílkovou nebo Petra Jančaříka. Snímek bude dotočen  na konci léta a následně uveden do kin. 

Foto: Elen Yermachenko

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *