Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Cestování

S Boltem v Jihlavě nyní se slevami a rychlejšími dojezdovými časy

Bolt v Jihlavě spouští plný provoz a přichází s atraktivními kampaněmi pro cestující i partnerské řidiče. Jihlavanům se tak otevírá další možnost přivýdělku prostřednictvím služby Bolt, ale zároveň i větší pokrytí vozidly partnerských řidičů Boltu, která zajistí výrazně nižší dojezdové časy. Cestující nyní mohou navíc využít slevy až do výše 50 % z ceny jízdy. Noví uživatelé si pak mohou s kódem BOLTVJIHLAVE užít první jízdu až do výše 150 Kč zdarma.

Aplikace pro městskou mobilitu Bolt je mnoha Jihlavanům již důvěrně známá. Nyní se však mohou těšit na významné změny. Společnost přichází s atraktivními slevami pro cestující a bonusy pro řidiče, díky kterým mohou místní obyvatelé očekávat výrazné zlepšení dostupnosti a dojezdových časů.

Mimo jízdy pro zákazníky přináší společnost Jihlavanům možnost atraktivního flexibilního výdělku. Stačí mít řidičské oprávnění a vyřídit si takzvanou žlutou kartu, tedy licenci řidiče taxislužby. Po odeslání registrace se zájemce zpravidla již následující pracovní den stává partnerským řidičem Boltu a může čerpat všechny výhody této formy výdělku.

„Především je partnerský řidič Boltu svým vlastním šéfem a může jezdit kdykoliv uzná za vhodné. Tedy podle svých časových možností nebo s přihlédnutím k tomu, kolik si v daném období chce vydělat. Pokud si potřebujete vylepšit rodinný rozpočet, vyjedete do ulic třeba jen dvakrát za týden. Prostřednictvím Boltu si ale také můžete plnohodnotně vydělávat na živobytí, když budete jezdit častěji. Na výdělek přitom nemusíte čekat měsíc, ale dostáváte jej každý týden,“ vyjmenovává jen některé z výhod spolupráce s platformou Bolt její Country Manažerka pro Českou republiku Soňa Stloukalová.

Partnerští řidiči Bolt také využívají zvýhodněné služby telefonních operátorů, slevy na pohonné hmoty u sítě čerpacích stanic Orlen a další výhody.

Zpřístupnění aplikace Bolt jihlavským zájemcům o práci partnerského řidiče navazuje na výrazné rozšíření funkcí aplikace Bolt, ke kterému došlo v minulém roce. V jeho rámci byl například zaveden věrnostní program Bolt Plus nebo možnost objednání si vozu s předstihem na určitý den a čas. Zároveň Bolt expanduje do dalších měst po celém Česku, naposledy v březnu letošního roku do Pardubic. V současné době si tak lze objednat odvoz autem prostřednictvím aplikace Bolt nejen v Praze, Brně či Ostravě, ale také v mnoha středně velkých městech, jako jsou Jablonec nad Nisou, Karlovy Vary, Mladá Boleslav nebo třeba Kladno. Aplikace Bolt je dostupná na Google Play i App Store.

Zdroj a foto: Bolt

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *