Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Bydlení

Startujeme Léto v kostce – objevte ekodrogerii TIERRA VERDE, která nezatíží vaše zavazadla, zdraví ani přírodu

Pohoda u vody, výlety za humna i mnohem dále, grilování… prostě jen sbalit pár věcí a hurá za zážitky. Ať trávíte léto v kempu u Mácháče nebo na jachtě v Karibiku, s ekodrogerií a kosmetikou od TIERRA VERDE jste skutečně ohleduplní ke všem ekosystémům, které poctíte svou návštěvou. A také k sobě, zejména pokud máte jen omezené zásoby vody. A co má vlastně společné léto s nějakou kostkou?

Ručně vyráběné mýdlo Mytí v kostce se nestalo hlavní hvězdou kampaně náhodou. Tento minimalistický zázrak obstará mytí nádobí, úklid i praní prádla. Nikam se nerozlije, nevozíte vodu navíc a pokud řešíte každé deko, můžete si ho naporcovat podle libosti. A ta svěží citrusová vůně vavřínu kubébového… Prostě parádní vychytávka nejen na léto.

Inovativní mýdlová kostka – čistí běžně špinavé nádobí, šetrně myje povrchy (nerez, keramika, lamino, dřevo a sklo) a pere jemné prádlo. Hrdě nese prestižní certifikát Ecogarantie. Skvělá na doma, dokonalá na cesty.

Mytí v kostce se vyrábí tradičními postupy z bio kokosového oleje ze Srí Lanky s Filipín, to je světový šampion čisticích a odmašťovacích účinků, a hydroxidu sodného.

Jak to funguje? Voda přichází na řadu až tehdy, kdy namočíte kuchyňskou žínku, houbičku, hadřík nebo špinavé prádlo a po lehkém vyždímání přejíždíte po kostce do vytvoření jemné pěny. Pěnou vyčistíte, setřete nebo vyperete, co je třeba a opláchnete vodou. Na omývání více povrchů najednou nebo vytírání podlahy se dá také trochu kostky nastrouhat do kbelíku s teplou vodou.

Jinak vodu tato geniální kostka moc nemusí, respektive vůbec. Po použití je potřeba ji uchovávat hezky v suchu.

Úklidem proti stresu?! Esenciální olej z vavřínu kubébového má příjemnou nasládlou citrusovou vůni s osvěžujícími a antistresovými účinky.

Mytí v kostce s vůní BIO silice z vavřínu kubébového (papírová krabička 165 g za 229 Kč)

Zdroj a foto: www.tierraverde.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *