Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Bydlení

Využijte technologické vychytávky k bazénu a užijte si léto naplno

Doplňte svůj zahradní bazén o praktické příslušenství a užijte si plaveckou sezonu naplno. Zastřešení vám přinese klid na duši, pokud máte domácí mazlíčky či malé děti, a zajistí vám delší koupací sezonu i mnohé jiné výhody. S elektrickým posuvem zastřešení navíc budete mít otevírání a zavírání bazénu úplně bez starostí. Pak už stačí jen skočit před koupáním pod solární sprchu a můžete si vychutnat pohodu a zábavu u bazénu.

Léto klepe na dveře a majitelé bazénů se již nemohou dočkat příjemných chvilek strávených s rodinou a přáteli na zahradě. Pro ještě lepší zážitky spojené s koupáním nabízí přední český výrobce bazénů ALBIXON celou řadu variant pro zastřešení bazénů a další doplňky, které prodlouží koupací sezonu a usnadní péči o vaši zahradní oázu klidu i zážitků.

Koupací sezona téměř bez omezení
Pokud nechcete být odkázáni pouze na slunné počasí a toužíte po koupací sezoně, která trvá od jara do podzimu, rozhodně vsaďte na zastřešení bazénu. Vybrat si můžete decentní a rafinovanou nízkou konstrukci CASABLANCA INFINITY, která díky svému futuristickému designu dokonale zapadne do každé zahrady a je vhodná pro všechny typy zapuštěných bazénů. Boční vstup navíc umožní pohodlný přístup do vody i ve dnech, kdy počasí koupání příliš nepřeje, ale váš bazén si díky zastřešení stále udržuje příjemnou teplotu.

Pokud vlastníte bazén v těsné blízkosti domu nebo chcete prostor bazénu v rámci zahrady více oddělit, oceníte variantu podchozího zastřešení CASABLANCA INFINITY. Při využití tohoto řešení získáte nejen zastřešený prostor bazénu, ale zároveň místo pro multifunkční využití, do kterého se často vejdou i lehátka pro odpočinek či rovnou celá vířivka. Velkou výhodou zastřešení CASABLANCA INFINITY je možnost zcela individuální konfigurace, kdy je možné tvar i rozměry zastřešení přizpůsobit potřebám konkrétního bazénu a zahrady. Vybrat si můžete také z více než 40 barev a dekorů nosné konstrukce.

Kromě elegantního vzhledu a nádechu luxusu má zastřešení celou řadu výhod. Rodiny s malými dětmi či domácími mazlíčky se již nebudou muset bát otočit se na okamžik k bazénu zády – stačí jen zatáhnout zastřešení nebo zamknout dveře k bazénu.

Zastřešení má především pozitivní vliv na mikroklima v bazénu. Při slunečných dnech funguje v podstatě jako skleník a pomáhá ohřát vodu v bazénu. Voda si navíc díky zastřešení déle udrží svou teplotu i v chladnějších dnech a vy si můžete užít koupání v příjemně teplé vodě, i když venku třeba fouká a prší. Zastřešení navíc snižuje přirozený úbytek vody odpařováním a také chrání bazén před nečistotami, jako je padající listí, tráva či hmyz.

Rozhýbejte zastřešení jediným stiskem tlačítka
Pokud si chcete usnadnit práci s otevíráním a zavíráním zastřešení, můžete si manipulaci s celou konstrukcí usnadnit pomocí elektrického posuvu MOOVER. Toto zařízení se solárním dobíjením, za které společnost ALBIXON získala uznávané ocenění za produktový design Red Dot Award 2023, elegantním způsobem vyřeší manipulaci se zastřešením a zajistí majitelům bazénu maximální komfort po celou koupací sezonu.

Náš technologicky vyspělý elektroposuv MOOVER jsme vyvinuli společně s předními konstruktéry z automobilového průmyslu. Zaměřili jsme se především na bezproblémový a hladký pohyb produktu po zabudovaných kolejnicích a také na možnost kompatibility s bazénovým zastřešením od ALBIXONU i jiných výrobců. Zároveň je navržen tak, aby jeho instalaci zvládl každý svépomocí,“ říká Daniel Bareš, marketingový manažer ALBIXONU.

Elektrický posuv MOOVER majitelům zastřešených bazénů umožňuje otevřít či zavřít svůj bazén jednoduše z pohodlí domova pomocí dálkového ovládání. Jeho velkou výhodou je tichý chod a pohon na baterie, dobíjené pomocí zabudovaného solárního panelu. Pokud svítí sluníčko, vydrží MOOVER až tři měsíce bez nutnosti dobíjení. Můžete jej ale také připojit do sítě a nabít pomocí napájecího adaptéru. Díky chytrému LED panelu budete mít vždy přehled o stavu baterie, konci dráhy nebo směru pohybu zastřešení.

Sprchování pro očistu i osvěžení
Solární sprcha přináší celou řadu benefitů a je praktickým doplňkem ke každému zahradnímu bazénu. Za teplých letních dní poskytuje osvěžení a příjemný okamžik oddechu ještě předtím, než skočíte do bazénu. Vysprchováním před samotným koupáním navíc zamezíte znečištění vody a pH v bazénu.

Díky samonosné konstrukci můžete solární sprchy snadno umístit v podstatě kamkoliv na zahradu. Stačí je jednoduše vybalit, postavit na vybrané místo, naplnit zásobník s kapacitou až 40 litrů ukrytý v konstrukci sprchy a nechat slunce, aby se postaralo o zahřátí vody na příjemnou teplotu. Pokud budete mít sprchu umístěnou na opravdu slunném místě, může mít voda díky energii paprsků až 60 °C a klidně vám nahradí večerní sprchování. Vybrat si můžete z celé řady modelů, které se nejlépe hodí do vaší zahrady, včetně variant se samostatným kohoutkem pro opláchnutí nohou.

Zdroj a foto: Albixon

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *