Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Kosmetika

Nechte své vlasy zazářit s ByFEMME: Vyzkoušejte revoluční ošetření vlasové pokožky, které si poradí s vypadáváním vlasů, lupy i projevy stárnutí

Vlasy jsou korunou krásy. V některých případech to však tak úplně neplatí. Bojujete s androgenní alopecií, vypadá vám víc vlasů, než by vám bylo milé, působí vaše vlasy unaveně a zesláble? Pak by vaší pozornosti neměla uniknout zajímavá novinka, která je dostupná exkluzivně v salónech ByFEMME – revoluční ošetření vlasové pokožky.

Speciální novinka kombinuje tři elementy – Air in vzduchovou jehluAWA ESSENCE pěnu, obsahující exozomy, a světelnou terapii prostřednictvím speciální LED masky. Toto nové ošetření přináší intenzivní péči o vlasovou pokožku a dokáže si poradit dokonce i s androgenní alopecií. Androgenní alopecie v důsledku působení mužských hormonů (androgenu a DHT) způsobuje vlivem narušeného zásobování vlasů živinami a kyslíkem vypadávání vlasů, které následně „nedorůstají“.

A jak salónní ošetření vlasů ByFEMME probíhá? Pomocí vzduchové jehly a silného ultrazvuku je do pokožky v hloubce 3 mm aplikováno vlasové sérum, to vše bez jediného vpichu. Díky účinné kombinaci látek procedura pomáhá řešit skryté příčiny stárnutí vlasové pokožky, pomáhá s alopecií i při problémech s lupy. Působí jako lifting vlasové pokožky i na posílení vlasových kořínků. Poradí si s různými typy mužského i ženského vypadávání vlasů, ať už je jím postižena celá hlava nebo jen její partie, třeba v podobě koutů nebo plešky.

Hlavní aktivní ingrediencí kúry je hvězda omlazující kosmetiky NAD+ – molekula mezibuněčné komunikace, řešící základní příčiny problémů vlasové pokožky. Další účinnou složkou je Black EX Collagen, který podporuje tvorbu kolagenu typu 17, čímž posiluje vitalitu vlasů i vlasové pokožky. Růstu nových vlasů napomáhají peptidy, které i zlepšují celkovou kondici pokožky. Mentol, kyselina salicylová a dexpanthenol odstraňují odumřelé kožní buňky a maz, čistí póry a mají obnovující i posilující funkci. Vyzařování LED světla ze speciální masky zvyšuje průtok krve a dodává živiny a kyslík. Pozitivní výsledky ošetření jsou podložené i klinickou studií.

Velmi zásadní součástí ošetření je AWA ESENCE pěna, inovativní elixír s exozomy, který se dá použít jak na vlasovou pokožku, tak i na tělo a obličej. Exozomy usnadňují mezibuněčnou komunikaci. Při aplikaci na kůži mohou interagovat s kožními buňkami a dodávat klíčové signální molekuly a genetický materiál. Tato komunikace na buněčné úrovni dokáže regulovat různé buněčné procesy, jako je produkce kolagenu a opravy DNA.

Exozomy příznivě působí i na omlazení pleti. Jsou bohaté na růstové faktory, cytokiny a antioxidanty, které stimulují produkci kolagenu, zlepšují elasticitu pokožky a snižují výskyt jemných linek a vrásek. Díky tomu jsou cenným přínosem pro léčbu příznaků stárnutí. Exozomy dále obsahují molekuly RNA, které mohou řídit expresi genů zapojených do opravy a regenerace kůže. Díky tomu dochází k podpoře hojení poškozené kůže a opravení sluncem poškozených nebo zjizvených míst.

Další informace o salónech ByFEMME i jednotlivých typech ošetření, která nabízí, naleznete na www.byfemme.cz

O ZNAČCE ByFEMME:
Za úspěšným pražským kosmetickým salonem ByFEMME stojí zakladatelka Hana Olscher, dlouholetá profesionálka v oboru, která vyznává nekompromisní kvalitu produktů a služeb. Její hlavní vizí je usilovat o zdravou krásu – vytváří nový standard krásy prostřednictvím nikdy nekončícího výzkumu a tvůrčích nápadů, založených na biotechnologii a nebojácných výzvách. ByFEMME využívá nejvyspělejší a nejmodernější technologie na trhu, spolupracuje s renomovanými vědci a díky konstantnímu vzdělávání neustále posouvá svou prémiovou péči vpřed. Přináší širokou nabídku produktů a kosmetických ošetření s využitím funkčních a neinvazivních metod z Korey, Japonska a Singapuru. Značka ByFEMME se zabývá zdravým životním stylem a věří, že vnější krása nemůže existovat bez té vnitřní. Posláním značky je přispívat ke zdravé kráse a k prodloužení průměrné délky zdravého života. Proto distribuuje také jedinečné japonské doplňky stravy, které kombinují tradiční východní metody s nejaktuálnějšími inovacemi pro revoluční výsledky. Pod značku ByFEMME spadají dva salony (Maiselova, Dejvice), Femme Spa – Next Level v hotelu Andaz a obchod FEMME na Starém Městě.

Zdroj a foto: www.byfemme.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *