Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Cestování

S Emirates do nejvyššího pětihvězdičkového hotelu na světě. A zadarmo!

Letní dovolená či přestup v Dubaji se aktuálně vyplatí o něco více. Cestovatelé, kteří v nadcházejících měsících plánují pobyt či alespoň přestup v Dubaji a zarezervují si letenku s Emirates, se mohou těšit na zážitek, který se jen tak neopakuje.

Čeká je totiž možnost využít bezplatný pobyt v luxusním hotelu JW Marriott Marquis Hotel Dubai, který je současně nejvyšším pětihvězdičkovým hotelem na světě. Jeho dvě ikonické věže měří neuvěřitelných 355 metrů a nabízí tak svým hostům mimo veškerý luxus také úchvatné výhledy na celé město.

Tuto možnost mohou využít všichni, kteří si koupí do 21. července zpáteční letenku do Dubaje nebo mají v Dubaji zastávku delší než 24 hodin, a to na lety od 4. července 2024 do 15. září 2024. Pasažéři First nebo Business Class mohou využít dvoudenní pobyt, ty v Economy Class nebo Premium Economy Class čeká pobyt jednodenní*.

Hotel JW Marriott Marquis Hotel Dubai se nachází v centru Dubaje vedle dubajského vodního kanálu. Vyhledávané dubajské atrakce, jako je Burdž Chalífa, Dubai Mall, Dubajská fontána a Dubajská opera, se tak nachází méně než 10 minut jízdy od hotelu. Ten se může mimo jiné pochlubit více než 12 špičkovými restauracemi, bary a salonky, které hostům slibují bohaté a rozmanité kulinářské zážitky.

Kromě toho se hosté mohou nechat hýčkat v klidných lázních Saray Spa s tradiční tureckou lázní hammam, jediným flotačním bazénem ve Spojených arabských emirátech v Mrtvém moři, 17 místnostmi pro procedury, nejmodernějším klubem zdraví a dalšími fitness zařízeními.

Dubaj naplno
Letní Dubaj však nekončí v hotelu. Od sluncem zalitých pláží a kultury až po prvotřídní pohostinství a volnočasových aktivit – letní Dubaj toho nabízí mnoho – a mnohem výhodněji.

  • My Emirates Pass: Zákazníci, kteří cestují v létě, si mohou dopřát výhodné nabídky a odměny prostřednictvím průkazu My Emirates Pass. Ať už se jedná o dubajské zábavní parky nebo o výstup na nejvyšší vyhlídkovou plošinu světa Burj Khalifa At The Top, návštěvníci mohou letos v létě díky My Emirates Pass využít skvělé slevy a odměny. Pro jejich získání se stačí na zúčastněných místech prokázat fyzickou či digitální palubní vstupenku a platným dokladem totožnosti.
  • Skywards: Členové oceňovaného věrnostního programu Emirates Skywards mohou získávat míle u našich partnerů po celém světě, jako jsou hotely, letecké společnosti, půjčovny aut, maloobchodní a bankovní služby. Tyto míle mohou členové utratit za odměny v podobě letenek, upgradů nebo vstupenek na koncerty a sportovní akce. Více informací o programu Emirates Skywards najdete zde: https://www.emirates.com/english/skywards/.

Nabídka platí pro rezervace vytvořené na webu emirates.com, v aplikaci EK App nebo prostřednictvím pokladen a call center Emirates či zúčastněných cestovních kanceláří, které byly uskutečněny alespoň 96 hodin před příletem cestujících.

Emirates létá do více než 130 destinací na šesti kontinentech a v současné době provozuje denní linku z Prahy do Dubaje.

Zdroj a foto: Emirates

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *