Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Technologie

Užijte si léto s EcoFlow: Nezbytní pomocníci pro každou příležitost

Léto je časem dobrodružství, výletů a relaxace. EcoFlow, globální lídr v oblasti přenosných energetických řešení, přináší inovativní produkty, které zajistí, že nikdy nebudete bez energie. Představme si, jak tři hlavní produktové řady EcoFlow mohou zlepšit letní zážitky a přinést pohodlí a spolehlivost do každé situace.

Energetická nezávislost na cestách i doma: bateriové stanice EcoFlow
Využívají originální nabíjecí technologii EcoFlow, která je nejrychlejší na trhu. Zájemci o život bez závislosti na elektrické síti si navíc mohou vybrat od lehkých RIVER 2 až po stanice DELTA Pro, maximálně výkonné a s vysokou kapacitou, které jsou ideálními nouzovými zdroji pro případy výpadků elektrické sítě v domácnostech.

Kompaktní a lehká stanice EcoFlow RIVER 2 se zásobou energie, která stačí k nabíjení telefonů, notebooků, dronů a dalších zařízení, je výborným společníkem pro všechny milovníky nezávislého cestování

„RIVER 2 je ideální pro všechny, kdo chtějí mít jistotu, že jejich zařízení budou vždy nabitá, i když jsou daleko od civilizace. Díky rychlému nabíjení ze sítě, v autě nebo ze solárních panelů je to perfektní řešení pro venkovní dobrodružství,“ říká Mikuláš Antoník, jednatel společnosti Stablecam.

Když se plánují delší výlety karavanem nebo je potřeba spolehlivý záložní zdroj energie doma, bude tou správnou volbou EcoFlow DELTA 2.

„DELTA 2 je skvělá pro všechny, kteří chtějí mít jistotu, že budou mít dostatek energie pro všechna svá zařízení, ať už jsou kdekoliv. Například při kempování, rodinných výletech nebo jako záložní zdroj energie doma,“ dodává Filip Kurek, vedoucí marketingu společnosti Stablecam.

Přístroje pro chytrou domácnost EcoFlow
Jsou skvělými doplňky pro pohodlný nezávislý život kdekoliv. Přenosná lednička EcoFlow GLACIER nabídne chlazené nápoje, ledové kostky nebo prostě jen čerstvé potraviny i v největším vedru.  S chytrou klimatizací EcoFlow WAWE 2 se zase nikdo nemusí obávat ani nepříjemných teplot. A když nesvítí sluníčko a baterie jsou vybité, energii vždy dodá EcoFlow Smart Generator.

Fotovoltaické systémy EcoFlow
Nabízejí chytrá a ekologická řešení pro všechny, kteří chtějí žít nezávisle na elektrické síti. Pro malometrážní objekty je vhodný unikátní kompaktní plug and play systém EcoFlow Power Kits. Pro byty ve městech je zase určena balkonová elektrárna EcoFlow PowerStream, nenákladné řešení pro snížení spotřeby elektrické energie ze sítě. EcoFlow PowerOcean potom představuje inovativní řešení se špičkovým třífázovým systémem a 800V robustním úložištěm energie včetně předehřívané baterie.

Interaktivní zážitek v novém showroomu
EcoFlow otevřelo nový showroom v Praze-Roztylech, kde si mohou návštěvníci produkty vyzkoušet na vlastní kůži. Tento interaktivní prostor nabízí možnost vyzkoušet si všechny produkty a získat odborné poradenství. Návštěvníci si mohou prohlédnout a vyzkoušet, jak snadno lze produkty EcoFlow integrovat do každodenního života a zlepšit energetickou nezávislost a flexibilitu.

Připojte se k revoluci v oblasti přenosné energie
EcoFlow umožňuje zažít komfort a svobodu spolehlivého zdroje energie kdekoliv. Jejich inovativní produkty mění způsob, jakým lidé přemýšlejí o energii, a poskytují řešení pro moderní domácnosti, cestovatele i outdoorové nadšence. Navštivte nový showroom EcoFlow v Praze-Roztylech a objevte, jak mohou jejich produkty zlepšit letní zážitky.

EcoFlow je nejen technologickým lídrem, ale také partnerem pro všechny, kdo chtějí žít nezávisle a ekologicky. Připojte se k revoluci v oblasti přenosné energie a užijte si léto naplno s produkty EcoFlow.

Zdroj a foto: EcoFlow

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *