Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

DětiZábava

Zpátky do akce s partou z Heartlake City: Nová kapitola LEGO Friends je tu!

Vítejte zpět v Heartlake City! Se starými známými přichází nové dobrodružství plné zábavy, odvahy a napětí. Druhá sezóna seriálu LEGO Friends: Nová kapitola sleduje příběhy osmi nejlepších přátel-Aliyi, Liann, Paisley, Ollyho, Novy, Autumn, Zaca a Lea. Parta spolu objevuje nové příležitosti, učí se důležitým životním lekcím a prožívá nezapomenutelné momenty, které ji spojí jako nikdy předtím. Nahlédnout do života kamarádů z Heartlake střední můžete od 4. července v 8:00 na televizní stanici Minimax.

Celá sezóna je nabitá smíchem a lekcemi o přátelství a spolupráci. Kamarádi se učí, jak je důležité být k sobě laskaví, pomáhat si a respektovat se, i když jsou každý jiný. Každý z přátel v Heartlake City má své vlastní zájmy, talenty a osobnostní rysy, které je činí unikátními. Příběhy postav ukazují, že i přes jejich rozdílnosti mohou být skvělými parťáky a úspěšně spolupracovat na řešení problémů a překonávání výzev.

Co přinesou nové díly?
Na pódiu v Heartlake City se objeví neznámá zpěvačka Ley-La, která všechny okouzlí svým hlasem. Kdo doopravdy je? Na odhalení její identity budou pracovat Liann s Aliyou. Vesmírný projekt v laboratoři vyvolá soutěživost mezi Novou a Aliyou. Naučí se spolupracovat? Leo se postaví šikanujícímu spoluhráči ve fotbalovém týmu, Autumn se vydá na dobrodružný tábor a Zac si najde novou práci plnou vzrušení.

Poučení díky seriálu? Ano!

  • Přátelství a soudržnost: I když jsme každý jiný, vzájemná podpora a porozumění jsou klíčem k silnému a dlouhému přátelství.
  • Spolupráce: Díky spolupráci a spojení individuálních schopností můžeme dokázat věci, které bychom sami nezvládli.
  • Řešení problémů: V případě problémů je důležité otevřeně komunikovat a být vůči druhým empatický.
  • Respekt k rozdílnostem: Je třeba respektovat a akceptovat rozdílné zájmy, názory a osobnostní rysy druhých.

Připojte se k přátelům z Heartlake City a objevte svět plný vzrušujících příběhů a cenných lekcí od 4. července v 8:00 na televizní stanici Minimax.

Zdroj a foto: Minimax

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *