Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

SoutěžTechnologie

HONOR a fotograf Rankin navázali spolupráci a přinášejí inspiraci, jak sdílet svou jedinečnost pomocí dokonalých fotoportrétů

Společnost HONOR, nejrychleji rostoucí značka chytrých telefonů v Evropě, zveřejnila další podrobnosti o spolupráci se slavným fotografem Rankinem, o níž poprvé informovala na červnové akci k uvedení řady HONOR 200 na trh. Mistr portrétů v podobě smartphonu HONOR 200 Pro se tak spojuje se skutečným mistrem svého oboru. Nově oznámenými novinkami je chystaná série filmů Portrait Session, kterou vytvořil sám Rankin, a soutěž pro veřejnost.

V sérii filmů, které ukazují portrétní funkce fotoaparátu HONOR 200 Pro s umělou inteligencí, vystupuje Rankin a další speciální hosté, včetně Rankinovy manželky – modelky a herečky Tuuli Shipster. Rankin, známý svými snímky osobností včetně královny Alžběty II, Davida Bowieho nebo Kate Moss, divákům v každém ze tří filmů ukazuje osm kroků, které jsou klíčové pro pořízení perfektní fotky v různých prostředích.

Trojice filmů je ústředním prvkem evropské kampaně série HONOR 200, jejímž cílem je dokázat, že každý z nás se může stát mistrem focení portrétů. Filmy zároveň slouží jako inspirace k focení a sdílení svých vlastních portrétů. Soutěžní snímky označené #ShareYourVibe a #HONOR200 pak mohou pocházet z jakéhokoli zařízení. Rankin a jeho tým je vyhodnotí a vytvoří z nich kurátorskou výstavu, která bude letos v létě k vidění v klíčových evropských městech, včetně velkoplošného ikonického billboardu ve střední Evropě. Podrobnosti o tom, jak se zapojit, najdete na https://www.honor.com/cz/events/honor-200-series-social-activation/.

Jsem velmi rád, že mohu ve spolupráci se značkou HONOR představit možnosti řady HONOR 200 a ukázat, jak snadné může být fotit skvělé portréty na mobilní telefon. Potěšily mě krásné fotky, které nám už lidé od uvedení nové řady na trh zaslali, a doufám, že naše filmy inspirují spoustu dalších diváků, aby v následujících týdnech pořídili nové snímky a poslali nám je do soutěže,” uvedl Rankin.

Jsme rádi, že s řadou HONOR 200 přinášíme do Evropy dokonalé spojení uměleckého řemesla a technologie a umožňujeme tak každému při jakékoli příležitosti pořizovat portréty na studiové úrovni,“ řekl Tony Ran, prezident společnosti HONOR Europe. „Spolupráce s Rankinem je dalším důkazem našeho závazku vůči evropskému trhu a potvrzuje naši snahu nově definovat hranice mobilní fotografie a dosáhnout jejich maximální možné dokonalosti.“

Odhalení mistrovství portrétní fotografie Studia Harcourt
Nejdůležitějšími nástroji portrétní fotografie jsou světlo a stín, a proto byla řada HONOR 200 vybavena pokročilým hardwarem a pečlivě vyvinutým softwarem s umělou inteligencí, který rozpozná i ty nejjemnější nuance osvětlení. Chytrý telefon HONOR 200 Pro je vybavený 50MPx hlavním portrétním fotoaparátem se snímačem Super Dynamic H9000, který umožňuje pořizovat působivé snímky s dokonalou rovnováhou světla a stínu i v náročných světelných podmínkách. Díky podpoře technologie 4-in-1 pixel binning s velikostí pixelu 2,4 μm mohou uživatelé zachytit složité detaily i při slabém osvětlení. Kromě toho je HONOR 200 Pro vybaven 50MPx portrétním teleobjektivem a přizpůsobeným teleobjektivem od společnosti Sony. HONOR 200 Pro také poskytuje lepší možnosti snímání světla, což přináší jasné a věrné zachycení vzdálených objektů s výjimečnými detaily.

Smartphone HONOR 200 Pro posouvá portrétní fotografii na novou úroveň díky výkonné technologii HONOR AI Portrait Engine.

Barva, cena a dostupnost
Elegantní HONOR 200 Pro je na českém trhu dostupný ve dvou barevných provedeních, Moonlight White a Black, zatímco další model z této řady, HONOR 200, je k dispozici v barvách Emerald Green a Black. HONOR 200 Pro 12 GB / 512 GB je již v prodeji za doporučenou cenu 19 990 Kč a HONOR 200 8 GB / 256 GB za doporučenou cenu 14 990 Kč.

Zdroj a foto: Honor

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *