Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Poslední letní koncert Lenky Graf a zase zpátky na Floridu

Lenka Graf odzpívala v Čechách poslední letní koncert ve stylu hvězd stříbrného plátna a letí zpátky na Floridu.

Lenka Graf, známá česká sopranistka a zpěvačka tzv. crossover stylu, přijala pozvání stát se na zámku Berchtold jednou ze zpívajících hvězd stylového koncertu s filmovou a muzikálovou hudbou v podání vynikajícího Orchestru Felixe Slováčka jr. V kouzelné atmosféře zámeckého parku Lenka zazpívala několik skladeb  jako jsou nezapomenutelné evergreeny „ I Could Have Danced“,  „Over The Rainbow“ nebo „Somewhere“.

Na volbě nádherné jemné róby v duchu romantického ladění letního večera si Lenka Graf opět dala záležet, výběr padnul na róbu z dílny návrhářky Teri Jon. Tento výjimečný koncertní večer vyvrcholil oblíbenou skladbou z muzikálu Kleopatra „Teď královnou jsem já“, kterou Lenka zazpívala spolu s Míšou Noskovou, Terezou Mátlovou a mladou nadějnou zpěvačkou Lydií Jurkovou.

„Jsem nadšená ze spolupráce s Felixem Slováčkem jr., vždy si zpívání a vystoupení s jeho orchestrem velmi užívám. Připomíná mi to dobu, kdy dámy chodily v dlouhých róbách, krásně upravené,, takové to hvězdné stříbrné plátno. Dnes to byl krásný letní večer, zámecká atmosféra má velké kouzlo. Trochu mě najednou i dojalo, že to moje rodinné české léto uteklo jako voda. Děti se za chvilku zabalí, začíná jim oběma škola, takže se vrací zpět na Floridu a já s nimi. Budu jim pomáhat s přípravami na školní povinnosti, ale pak se hned budu věnovat i propagaci své nové písně Křídla snů, kterou pro mne připravil Michal Dvořák ze skupiny Lucie. Těším se na natáčení videoklipu, který jí bude moc slušet,“ sdílela Lenka Graf s radostí své dojmy a plány.   

Lenka Graf na představení dorazila přímo z karlovarského filmového festivalu, kde strávila několik dní se svým manželem a přáteli. Léto v Čechách jí sice pomalu končí, ale jak už je u ní zvykem, brzy zase do své milované domoviny zavítá a pro své fanoušky připraví něco nového.

Foto: archiv L. Graf

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *