Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Jídlo a pití

Náš tip na gastrozážitek: vychutnejte si jedinečnou večeři s pivním someliérem

Pilsner Urquell: The Original Beer Experience je zážitková expozice v centru Prahy, která zprostředkovává příběh prvního zlatého ležáku světa zcela unikátním způsobem. V létě přichází s novinkou v podobě pětichodové večeře s pivním someliérem.

Pilsner Urquell: The Original Beer Experience nově nabízí pětichodové degustační menu inspirované českou kuchyní. Během Večeře s pivním someliérem se můžete těšit na různé typy piv z Česka a dalších zemí Evropy, ke kterým byl každý chod pečlivě vybrán tak, aby maximálně podtrhl chuť a intenzitu konkrétního piva. Menu si můžete vychutnat v krásných historických prostorách původního sídla Pražské úvěrní banky v prémiovém zlatém baru s výhledem na Václavské náměstí.

Toto degustační menu tak nabízí skvělou příležitost, jak si rozšířit pivní obzory a vydat se za hranice tolik oblíbeného plzeňského ležáku. Celou večeří vás provede zkušený pivní someliér, který ví o pivech téměř vše a rád se o své znalosti podělí nevšedním a zábavným způsobem. Tato zkušenost tak není jen gastronomickým zážitkem, užijete si navíc večer plný zábavy a nově nabytých znalostí!

Zdroj a foto: www.pilsnerexperience.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *