Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Kosmetika

Nedostanete se  letos k moři? Vytvořte si jeho sílu ve své  koupelně. Řasy & mořská sůl jsou řešením  pro vaši relaxaci a skvělou pokožku 

Máte letos tolik práce, že se k moři zkrátka nedostanete? Pak je načase pořídit si skvělou  koupelovou sůl PURE CRYSTALS. Značka Thermes Marins de Saint Malo vždy nabízí  produkty s jedinečným složením, které doplňují potřebné látky do epidermis. Mořská sůl  v kombinaci s výtažkem z mořské řasy Laminaria koncentrovaně obohacuje pokožku těla  o potřebné minerály. 

Jak jistě víte, mořská voda je balzámem pro tělo a duši. Proč? Mořské soli jsou plné esenciálních minerálů  a vitamínů (magnesium, kalcium, sodík, potassium). A právě jejich kombinace revitalizuje pokožku, působí  na dýchací cesty během inhalace v lázni a celkově blahodárně působí na organismus.  

Výtažek z řasy Laminaria Digitata, řasy, která se hojně vyskytuje podél bretaňského pobřeží, střídá odstíny  od zelené ke hnědé. Její délka může dosahovat až šesti metrů, řasa je přitom přírodním zdrojem všech látek  potřebných pro thalassoterapii a výtažek z ní je velmi často používán při procedurách právě díky vysokému  obsahu nutrientů potřebných pro pokožku. Sůl v kombinaci s výtažky remineralizuje, posiluje tonus pleti – a právě mořské chaluhy pomáhají znovu uvést do rovnováhy celé tělo. 

Rozměrné, lehce perleťové krystaly se v lázni rozpouštějí okamžitě po kontaktu s horkou vodou. Tím se  z nich uvolňují aktivní látky, tolik potřebné pro vaši pokožku. 

Užijte si momenty relaxace ve vodě hrající duhovými barvami, podlehněte revitalizující mořské vůni, ve které  se propojují akcenty jasmínu, grapefruitu, mořské pěny a pižma. 

Užijte si každý moment absolutní relaxace a nechte působit sílu přípravku Pure Crystals přímo na svoji pokožku. Mořská sůl v kombinaci s výtažkem z mořské řasy Laminaria koncentrovaně a intenzivně  obohacuje epidermis celého těla o minerály.  

Zdroj a foto: cosmetics-thermesmarins.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *