Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Děti

Zpátky do školy i do práce s batohem Fjällräven. Vyberte si ten svůj

Seznamte se s batohy Fjällräven. Každý je jiný, ale jednu věc mají všechny společnou – jsou vyrobeny z odolných materiálů bez použití PFC a budou vám skvělým parťákem na cestě do školy, do práce i na výlet.

Fjällräven navrhuje batohy už od roku 1960 a moc dobře ví, jak je udělat funkční, pohodlné a spolehlivé. V nabídce má tato švédská značka velkou řadu batohů na každodenní nošení v široké škále barev, velikostí a verzí. Od ikonického batohu Kånken Laptop přes výkonný Skule, sofistikovaný Räven nebo ultralehký High Coast Foldsack. Tak který si vyberete?

Ikonický Kånken Laptop
V batohu Kånken Laptop se snoubí klasický design s moderní funkčností. Má oddělený polstrovaný prostor na notebook, polstrované popruhy a praktické úložné kapsy. K dostání ve třech velikostech.

Doporučená maloobchodní cena pro Kånken Laptop 13”: 3 190 Kč
Doporučená maloobchodní cena pro Kånken Laptop 15”: 3 390 Kč
Doporučená maloobchodní cena pro Kånken Laptop 17”: 3 490 Kč

Výkonný Skule
Batoh Skule bude vaším výkonným parťákem pro každodenní použití. Je plný funkčních prvků, má síťovaný zádový panel, polstrované ramenní popruhy, kapsu na láhev a mnoho dalšího. Stačí se jen sbalit a vyrazit. K dostání ve 20l a 28l provedení.

Doporučená maloobchodní cena pro Skule 20: 2 290 Kč
Doporučená maloobchodní cena pro Skule 28: 2 690 Kč

Sofistikovaný Räven
V batohu Räven se potkává odolnost se stylem. Tento batoh je bohatý na funkční prvky a praktičnost v jednoduchém, nenápadném designu. Má oddělenou přihrádku na notebook a přední přihrádku na zip s organizérem s kapsami ze síťoviny. K dostání ve 20l a 28l provedení.

Doporučená maloobchodní cena pro Räven 20: 2 890 Kč
Doporučená maloobchodní cena pro Räven 28: 3 490 Kč

Ultralehký High Coast Foldsack
Ultralehký a ultrafunkční batoh High Coast Foldsack je skladný, voděodolný a bude vám skvělým parťákem na pochůzky po městě, na kratší výlety i víkendová dobrodružství. Objem 24 l. Doporučená maloobchodní cena: 2 790 Kč

Všechny produkty jsou dostupné v kamenných prodejnách Fjällräven Shop a na eshopu.

Zdroj a foto: www.fjallraven-shop.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *