Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Jídlo a pití

Letní ledové nápoje Starbucks a nový merch pro vaše osvěžení na cestách

Léto je v plném proudu a Starbucks vám přináší osvěžující řadu ledových nápojů, které jsou ideálním společníkem pro horké dny. Navíc je tu nový merch, díky kterému budete mít své oblíbené nápoje vždy po ruce. A to i na cestách za nezapomenutelnými letními zážitky.

Přijďte ochutnat esenci léta Starbucks neboli oblíbené Refresha® Drinky, které vás příjemně osvěží a dodají energii. Pro ty, kteří mají rádi klasiku, je tu neodolatelné Cold Brew – nápoj, který nikdy neomrzí. Pokud preferujete jemnější varianty, vyzkoušejte Cold Brew Latte.

Milovníci Caffè Latte si pochutnají také na ledové verzi. Ve Starbucks si navíc můžete nechat připravit nápoj přesně tak, jak ho máte rádi – přidáním oblíbené příchutě, výběrem jedné z nemléčných alternativ bez příplatku nebo přidáním jedné ze čtyř nových krémových studených pěn s příchutí sušenek, matcha, jahod nebo lahodného créme brulée, a vytvořit tak nejlepší letní remix kávové klasiky.

Nový merch od Starbucks zahrnuje stylové tumblery, cestovní hrnky. Znovupoužitelné kelímky a další doplňky, které vám umožní si vaše oblíbené nápoje vychutnat kdykoliv a kdekoliv. Navíc tím pomáháte snižovat spotřebu jednorázových obalů a přispíváte k ochraně životního prostředí. Jako bonus díky tomu ještě ušetříte 10 Kč z ceny nápoje!

Přijďte do Starbucks a užijte si léto s ledovými nápoji a novým merchem.

Zdroj a foto: Starbucks 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *