Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Móda

Připravte se na nový školní rok s kolekcí Back to School od CCC!

Nový školní rok je ideální příležitostí k obnovení vašeho šatníku. CCC vás zve, abyste objevili nejnovější kolekci Back to School, vytvořenou pro ty, kteří si cení módního stylu, pohodlí a kvality. Tuto sezónu vládnou ikonické značky Reebok, Kappa, adidas, Champion, PUMA a Vans. Jejich tenisky, sportovní boty a batohy dokonale doplní jakýkoli školní outfit. Kolekce je k dostání v CCC od 5. srpna.

Značka Reebok, známá svým pohodlným a moderním designem, překvapuje tuto sezónu jedinečnými barvami tenisek. Model SMASH EDGE je k dispozici v odstínech lila s limetkovými akcenty a v jemně růžové se zelenými detaily. Pro milovníky minimalismu připravila značka Reebok modely v bílé, černé, béžové a námořnické modré. Kolekci doplňují praktické batohy, mezi nimiž vyniká model ve výrazné zelené barvě – ideální pro ty, kteří chtějí vyniknout.

Boty Kappa dokonale zapadají do nejnovějších trendů streetwearu. V kolekci Back to School najdeme jak tenisky s tlustou podrážkou, skvělé na podzimní dny, tak i klasické bílé tenisky zdobené červenými a zelenými detaily. Pro fanoušky výraznějších vzorů nabízí značka Kappa bílý model s černými a červenými prvky, který dokonale vynikne na školních chodbách.

Značka adidas se zaměřuje na nadčasový design a vysokou kvalitu zpracování, které oceňují nové a nové generace studentů. Tenisky v tlumených odstínech se budou hodit pro tvorbu univerzálního stylingu. Zvláštní pozornost si zaslouží model COURT BASE, který kombinuje klasický vzhled s moderním designem, poskytujícím celodenní pohodlí. Kolekci doplňují praktické batohy, ideální pro uložení všech školních nezbytností.

Pro nový školní rok představuje značka Champion kolekci v neutrálních barvách. Vyniká v ní model PRESTIGE, který určitě osloví milovníky klasických tenisek. Nabídku doplňují praktické batohy, které pojmou všechny školní potřeby a zároveň dodají každému stylu osobitost.

Boty, které se hodí jak pro každodenní nošení, tak pro sportovní aktivity, najdete v nabídce značky PUMA. V kolekci Back to School stojí za pozornost model CLUB II ERA, dostupný v různých barevných variantách, jako je černá s bílými doplňky, černá se žlutou, růžová s modrou a červená s bílou.

Kolekce Back to School by nebyla úplná bez značky Vans. Nabídka zahrnuje jak klasické modely, které nikdy nevyjdou z módy, tak i batohy se zajímavými vzory. To je dokonalá volba pro milovníky streetwearu a ležérního stylu.

Nenechte si ujít kolekci Back to School která je dostupnou od 5. srpna, modely rychle mizí z regálů. Vyberte si něco pro sebe z široké nabídky sportovní obuvi a doplňků v prodejnách CCC, v mobilní aplikaci a na ccc.eu.

Zdroj a foto: CCC

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *