Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Cestování🎄 Vánoce

Vánoční magie na vodě: Emerald Cruises uvádí jedinečné sváteční plavby

Emerald Cruises zve milovníky sváteční atmosféry na plavby za kouzlem Vánoc. Pečlivě sestavené říční plavby pro rok 2024 slibují jedinečný pohled na zimou zahalenou krajinu a návštěvu těch nejkrásnějších vánočních trhů Evropy.

Svařák ve stínu majestátní baziliky svatého Štěpána v Budapešti, vůně čerstvě upečeného perníku mísící se s chladným zimním vzduchem na pozadí vídeňského zámku Schönbrunn, procházka pulsujícím vánočním Amsterdamem. Každý den přináší nové zážitky, každý přístav je branou do světa prosyceného vánoční tradicí a půvabem. Plavby společnosti Emerald Cruises navodí vánoční náladu každému.

Luxusní zážitek na palubě
Hosté Emerald Cruises se mohou těšit nejen na okouzlující vánoční trhy, ale i na prvotřídní komfort na palubě. Moderní říční lodě z flotily společnosti, známé jako “Star-Ships”, nabízejí elegantní ubytování v prostorných kajutách s panoramatickými okny, která umožňují nepřetržité výhledy na zimní krajinu. Gurmánské restaurace na palubě servírují sezónní speciality inspirované navštívenými regiony, zatímco wellness zóna s vyhřívaným bazénem a fitness centrem poskytuje možnost relaxace po dni stráveném objevováním.

Vánoční itineráře
Lucern – Curych a vánoční trhy na Rýnu, 11 dní
Pro ty, kteří touží po velkolepé cestě po vánočních trzích Evropy, nabízí Emerald Cruises 11denní odyseu. Začíná v malebných švýcarských městech Lucern, Curych a Basilej, pokračuje impozantním Kolínem nad Rýnem a vrcholí v Amsterdamu. Ponořte se do sváteční atmosféry nejkrásnějších evropských měst, z nichž mnohá se pyšní rozsáhlými vánočními trhy skýtajíc stovky stánků, tradiční pochoutky a oslnivou výzdobu.

Vánoční trhy na Dunaji, 8 dní
Pro důkladnější poznání vánočních krás Dunaje vás 8denní plavba provede z Mnichova do Budapešti a odhalí nejpůvabnější města regionu. Tento speciální vánoční program na klasické dunajské trase Emerald Cruises umožní prozkoumat vánoční trh v Regensburgu, který je mnohými považovaný za jeden z nejkrásnějších, obdivovat noblesní Vídeň a tajuplná zákoutí Bratislavy, a nakonec objevit vznešenou architekturu a trhy Budapešti.

Vánoční čas na Dunaji, 5 dní
I hosté s plným kalendářem mohou okusit kouzlo evropských Vánoc díky 5dennímu mini-programu. Tato plavba zachycuje esenci vánoční sezóny během nezapomenutelné cesty z Vídně do Budapešti s půvabnou zastávkou v Bratislavě. Budete se kochat úchvatnými zimními scenériemi, svátečními trhy a vřelou pohostinností těchto historických měst při plavbě po legendárním Dunaji.

Zdroj a foto: Emerald Cruises

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *