Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Sport

Podmol představil bombastické video! Jízdu po Kalifornii nezastavili ani policajti

Jeho snem bylo si sebrat motorku, vybavení a natočit v USA hustý video. Tohle přesně si Filip Podmol splnil. Populární freestyle motokrosař a influencer během srpna zveřejnil video s názvem You Can Never Win. V desetiminutové show projíždí Las Vegas nebo Los Angeles – předvádí triky na ulici nebo přeskakuje drahé vozy. Ve videu si zahrál také legendární Robbie Maddison. „Chtěl jsem dát vědět, že v Česku je možné vytvořit něco kvalitního a nemusí to být jenom laciný bizár, kterého je na internetu hodně,“ vysvětlil Podmol, který už plánuje další video projekt v prostředí Prahy.

V zábavném pořadu Prostřeno potkal Dana Hanku, profesionálního lyžaře, který se mimo sezonu zaobírá natáčením freestyle filmů. Společně s Podmolem se domluvili, že vyrazí do Kalifornie a vytvoří adrenalinem nabušené video. „Bylo to všechno na punk. Přibrali jsme Josefa Arona, moji přítelkyni Vanesu Čábelovou a odletěli do USA. Připraveného jsme neměli nic,“ dodal s úsměvem Podmol.

V ulicích Los Angeles přejížděl na motorce schody, předváděl v kopcích neskutečné whipy nebo létal přes horizonty ulic. Na parkovišti přeskočil auta za více než milion dolarů. Ve videu zabloudil také k Robbiemu Maddisonovi, který v minulosti saltem přeskočil v Londýně legendární most Tower Brigde nebo Korintský kanál. Podmol se projížděl po jeho zahradě. „Je to legenda, kterou sleduji od dětství. Strávili jsme u něj doma čtrnáct dní a bylo to cool,“ řekl Podmol, který v ulicích natáčel bez povolení.

Jeli jsme do centra Las Vegas, projeli jsme kolem fontány, kde jsme jeden záběr točili asi třicetkrát. A to se nelíbilo policajtům, dali nám pokutu – nemůžeme navštívit město po dobu šesti let. Jinak byli lidi úžasní, fandili nám,“ dodal úspěšný freestyle motokrosař, kterého inspiroval hvězdný pilot rallye Ken Block. V budoucnu by se rád zaměřil na natáčení adrenalinových videí. „Momentálně sháníme partnery pro projekt v Praze. Chceme natočit bombu ve stylu produkce Red Bullu,“ dodal Podmol.

Jen za pár dní od vydání shlédlo video přes 15 tisíc lidí, dohromady se všemi vlogy nasbíral projekt sledovanost na Youtube více než 100 tisíc lidí, na sociálních sítích Filipa Podmola kolem 500 tisíc lidí. „Jsem moc rád, že video sdíleli různé známé osobnosti z celého světa,“ tvrdil Podmol.

Foto: Dan Hanka

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *