Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

CelebrityZábava

Velké setkání herců k zahájení 20. sezony Ulice: Návrat dalších tváří do seriálu

Seriál Ulice oslavil zahájení jubilejní dvacáté sezony ve velkém stylu. V útulném prostředí pod žižkovskou věží se sešli nejen stávající herci, ale přišli i ti, kteří se v seriálu už nějaký čas neobjevují. Jak se ale v Ulici říká: „Pokud v něm postava nezemře, nikdy neříkej nikdy.“ Kdo by se tedy mohl kromě jiných znovu v seriálu objevit?

Seriál Ulice se vrátil po krátké prázdninové pauze ve vysílání na obrazovky TV Nova již 19. srpna, takže příběhy jeho dvacáté sezony jsou už v plném proudu. Start vysílání Ulice oslavili herci a tvůrci 5. září v příjemné zahradní restauraci Miminoo.

Hned na úvod nehoda
Hned na úvod zaznělo, že Ulice vstoupila na obrazovky 4. září 2005 celovečerním filmem nazvaným Nová sousedka. Právě na jeho natáčení zavzpomínali Petr Vacek, představitel Tomáše Jordána, a Patricie Pagáčová, která v Ulici hraje Tomášovu dceru Terezu Kučerovou. „Já si dokonce pamatuji i na první natáčecí den, na první klapku. Bylo to šestého června, tehdy nás režíroval Dušan Klein. A hned na úvod jsme bourali,“ dal k dobru Petr Vacek. Patricie ho hbitě doplnila. „Nebourali jsme my, nabourala nás přece Míša Badinková, která hrála Lenku.“

Nikdo netušil, co bude
Je to neuvěřitelné, jak ten čas letí. Hodně mladých herců, kteří v Ulici nyní hrají a oslovují další generace diváků, tehdy ještě nebyla ani na světě. O Ulici se prostě právem říká, že se za ta léta stala rodinným stříbrem TV Nova. A jaké byly samotné začátky? „Byl jsem členem původního realizačního týmu spolu s Radkem Bajgarem, Petrem Erbenem a Dušanem Kleinem. Tehdy jsme vůbec netušili, do čeho jdeme, denní seriál u nás zatím nikdo nedělal. Vlastně jsme si tehdy ani úplně neuvědomovali všechna rizika. Jen Dušan měl představu, co to bude obnášet, protože měl čerstvě za sebou natáčení Hříchů pro pátera Knoxe, které se vysílaly živě.,“ přiznal Michal Reitler, dnes ředitel vývoje obsahu TV Nova, který byl tehdy vedoucím produkce.

Kdo zakrojil narozeninový dort?
Za dobu, co se seriál vysílá, jím prošla už celá plejáda našich skvělých herců. A spousta z nich nyní dorazila i na tuto oslavu. Kromě těch, kteří jsou v Ulici od samého začátku, jako třeba již zmiňovaní Petr Vacek s Patricií Pagáčovou a dále například Rudolf Hrušínský, Ilona Svobodová či Ljuba Krbová, přišli zakrojit narozeninový dort také třeba Kryštof Rímský, Markéta Stehlíková, Veronika Čermák Macková, Pavel Novotný, Filip Rajmont, Jiří Panzner, Alena Štréblová, Sára Korbelová, Marcela Rojíčková, Jakub Krause, Karel Klement, Kateřina Ujfaluši a Petr Komínek, dále nejnovější herecké posily seriálu Ivana Andrlová, Jan Dolanský a Zuzana Páleníková, ale i někteří z těch, kteří se divákům Ulice už ztratili z očí, jako například Michaela Maurerová, Jana Bernášková, Tomáš Dastlík, Anna Kadeřávková, Marek Salvet aj. A právě tyto tváře nebyly na setkání náhodou. „Něco se chystá,“ naznačil nový kreativní producent seriálu Ulice Mario Kubaš. Nakonec byl přeci jen trošku sdílnější. „Pro nás je dvacátá sezona Ulice sezonou velkých návratů. Hned v prvních dílech se vrátili s novými příběhy Jordánovi, tedy Tereza Brodská jako Bára, Patricie Pagáčová jako Tereza, Petr Vacek jako Tomáš a spolu s nimi i Matouš Ruml jako Terezin manžel David. To je ale jen začátek. Pro diváky máme k jubileu Ulice připraveno i velké množství nejrůznějších dárků a takových drobných návratů, chceme překvapit a potěšit, ale více už opravdu nemůžu prozrazovat. “

Ulici popřála i Dagmar Kludská
Na oslavě jubilejní sezony Ulice byla i jubilantka Dagmar Kludská, vyhlášená astroložka a kartářka, která trochu nahlédla do budoucnosti seriálu. Všechny přítomné ujistila, že Ulice má do nové sezony dobře našlápnuto.

Zdroj a foto: TV Nova

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *