Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

CelebrityZábava

Génius českých melodií Zdeněk Barták oslavil životní jubileum – Zdeněk Barták 70 (31.8.1954)

Autor řady hitů pro české interprety, nezapomenutelných filmových i seriálových melodií a muzikálů – Zdeněk Barták – oslavil životní jubileum. Autor hitů Nenapovídej, Sen kovbojů, Nonstop, Kamarád, Na křídlech fantazie, Zůstaň a neodcházej, Jen blázen žárlí, Právě začínáme, hudbě k filmům a seriálům jako například Zdivočelá země, Discopříběh, Vítr v kapse, Svatba upírů, Nemocnice na kraji města po 20- ti letech nebo muzikálů jako například Anděl s ďáblem v těle se těší na další práci. Mimo jiné také na svůj narozeninový koncert „Zdivočelá 70 ze mě“ 11. ledna 2025 v pražském O2 Universu.

Zdeněk Barták, který se drží desítky let na špičce české hudební scény se těší na další práci, která je zároveň jeho celoživotním koníčkem a děkuje bohu, že mu dal talent dělat něco, co přináší lidem radost, a to je pro něj největší odměna. „No, víte… věk je jenom číslovka a já se cítím opravdu velmi svěží, plný nápadů, energie a radosti. A tak věřím, že jsem jenom na startu další etapy mého uměleckého života. Etapy, která bude ještě lepší než ty dosavadní…plná krásné a poutavé hudby. Vždyť každá melodie, která mě od teď napadne a dostane šanci potěšit mé posluchače, je vlastně zázrak. Tak věřte, že se ještě máte na co těšit…chystá se toho opravdu hodně,“ říká Zdeněk Barták.

Zdeněk Barták je držitel mnoha ocenění, například Grand Prix – Premio Bocelli či dvou asijských Oskarů za hudbu a dalších hodnotných cen. Součet jeho hitů je dlouhý… Nenapovídej, Sen kovbojů, Nonstop, Kamarád, Na křídlech fantazie, Zůstaň a neodcházej, Jen blázen žárlí, Svým láskám stloukám kříž, Právě začínáme, Kéž pánbů nás má rád… nebo píseň E mi manchi tu, kterou zpívá Andrea Bocelli…

… či výčet hudby z filmů a seriálů:
… Zdivočelá země, Policie Modrava, Pěsti ve tmě, Discopříběh, Vítr v kapse, Svatba upírů, Byl jednou jeden polda, Hotel Herbich, Nemocnice na kraji města po 20- ti letech a jiné.

V Česku i zahraničí jsou známé hrané muzikály například…
… Romeo a Julie, The Tempest, Anděl s ďáblem v těle, Popelka, Baron Prášil, Sněhová královna, Casanova, Cesta kolem světa za 80 dní, Jedna noc na Karlštejně, Hrátky s čertem a další…

Autorovy hity připomene lednový koncert ´Zdivočelá 70 ze mě´, který nabídne zážitek nad melodickou hudbou a připomene jeho skladby v podání nespočtu gratulantů. Popřát hudebně i pěvecky přijdou Helena Vondráčková, Michal David, Monika Absolonová, Marian Vojtko, Petra Černocká, Tereza Mašková, Daniel Barták, Jakub Smolík, Ladislav Korbel, Tereza Králiková, sbor Boni Pueri a další. Chybět nebude Epoque Symphony Orchestra pod vedením dirigenta Alexeje Aslamase a scénická režie Michala Cabana, které garantují, mimořádnou a poctivou audiovizuální koncertní show.

Producentem narozeninového koncertu ´Zdivočelá 70 ze mě´ je Ságl Production. Vstupenky jsou v prodeji v oficiální síti Ticketportal.

Foto: Ságl Production

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *