Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Ze života

Primark představuje svou nejnovější podzimní kolekci s Ritou Orou

Módní řetězec Primark uvádí na trh svou čtvrtou kolekci s celosvětovou superstar Ritou Orou. Nejnovější stylové kousky navržené ve spolupráci s touto módní ikonou nabízejí zákazníkům výběr nadčasových klasických kousků pro každodenní nošení a jsou ideální volbou pro nadcházející podzimní sezónu. Kolekce s názvem „Lazy Daze“ se zaměřuje na dva trendy, a to divoké retro a praktický styl.

Během prvního roku vzrušující módní spolupráce s Ritou Orou přinesl Primark zákazníkům po celém světě stylové módní kousky, obuv a doplňky pro každou sezónu, včetně elegantních moderních základních kousků až po trendy oblečení inspirované osobním stylem Rity Ory.

Tentokrát se můžete těšit na nový svěží vzhled, který obohatí váš podzimní šatník o divoký retro, ale i praktický styl. Řada přináší retro kousky, které ztělesňují tradiční eleganci inspirovanou britským stylem a zahrnuje barevnou paletu teplých neutrálních barev, dřevitých tónů, nádech zelené barvy lesa a klasický károvaný vzor.  Nostalgické retro a genderově neutrální kousky se zaměřují na pohodlí, tradiční střihy, manšestrové kalhoty, vzorované úplety a kostkované svetry. Ty umožňují dokonalé vrstvení, které lze kombinovat s péřovou bundou nebo trenčkotem.

Druhý klíčový trend v této kolekci se skládá z praktických kousků, které lze snadno kombinovat s moderním nádechem, a přichází v době začátku nového školního roku. Tradiční střihy jsou doplněny akcentem červené barvy. Součástí nové kolekce je také šedý vícedílný oblekový komplet, který se skládá z volného saka, ležérních plisovaných kalhot, plisované minisukně a zkrácených šatů. Ty lze kombinovat s popelínovými košilemi a polobotkami na podpatku a dodat tak outfitu pohodlný retro vzhled v moderním stylu.

“Každá nová kolekce ve spolupráci s Primarkem mě nadchne ještě víc než ta předchozí. V každé z nich přinášíme milovníkům módy sofistikovanější vzhled a výrazné módní kousky, které si mohou přizpůsobit svému osobnímu stylu. V uplynulém roce jsem se věnovala výběru nadčasových, trendových a zároveň symbolických kousků vhodných pro každou sezónu. Jsem nesmírně ráda, že tentokrát přinášíme i výrazné kousky, které by lidé pravděpodobně nečekali. Kolekce ve spolupráci s Primarkem mi pomáhají přemýšlet o tom, jak vytvářet nové trendy, které osloví každého, a je to také jedinečná příležitost podělit se o to, co na módě miluji, a vidět to v oblečení, které nosí tolik lidí,“ řekla Rita Ora k aktuální kolekci .

“Od uvedení první kolekce Rity Ory v loňském roce se náš sortiment neustále rozšiřuje o další prémiové produkty, od elegantního každodenního oblečení až po jarní květinové kousky a naši úžasnou festivalovou kolekci. Naše partnerství s Ritou je i nadále skutečným procesem spolupráce a jsme velmi hrdí na to, jak se toto partnerství v průběhu roku od uvedení první kolekce vyvíjelo, přičemž naše výrobky stále více odrážejí Ritin neustále se vyvíjející styl,” dodala Mary Lucas, obchodní ředitelka společnosti Primark.

Podzimní kolekce Rita Ora x Primark je k dostání ve všech prodejnách Primark na 17 trzích od úterý 10. září 2024. V České republice ji můžete zakoupit v pobočkách Primark v Praze a Brně.

Zákazníci si mohou prohlédnout celou nabídku na webových stránkách společnosti Primark a ověřit si dostupnost svých oblíbených výrobků pomocí funkce kontroly skladových zásob ještě předtím, než se vydají do obchodu.

Zdroj a foto: Primark

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *