Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Zářijové novinky na Disney+

Disney+ je streamovací služba, která nabízí filmy a seriály z produkce Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic a Star, včetně exkluzivní tvorby Disney+ Originals. To vše a mnohem více za 239 Kč za měsíc.

Září bude na Disney+ plné módy, silných žen a ničivé vášně. Anna Wintour a editoři časopisu Vogue vezmou diváky na cestu časem s hvězdami showbyznysu do světa módy 90. let v seriálu In Vougue: 90. léta, Agatha Harkness se vydá cestou Necestou v napínavém seriálu z produkce Marvel Television Agatha za vším schovaná a mezi Lucy a Stephenem to opět zajiskří v nové řadě seriálu Jen mi dál lži. Pro děti, které se vracejí do školy, má Disney+ nachystaný speciál Lego Star Wars: Přestavba galaxie a nový hraný seriál Ayla a Mirrors. Září potěší také milovníky dokumentů, a to dvěma novinkami od National Geographic: Let a Arktický výstup s Alexem Honnoldem.

Dostupnost obsahu se může v jednotlivých zemích lišit a může se změnit. Obsah níže je platný v době vydání. Vyžaduje se předplatné 18+.

Agatha za vším schovaná [AGATHA ALL ALONG]
PŮVODNÍ SERIÁL MARVEL TELEVISION | 2 epizody na úvod
Jistý podezřelý mladík sejme z nechvalně proslulé čarodějky Agathy Harkness kletbu. Bezmocnou a zranitelnou Agathu zaujme mladíkova nabídka vydat se legendární cestou Necestou, na které čekají mnohé nástrahy a zkoušky. Kdo přežije a Necestou zdárně projde, získá to, co mu nejvíce chybí. Společně se záhadným mladíkem založí Agatha nový koven a s dalšími třemi čarodějkami a jednou civilistkou se vydají cestou Necestou.

IN VOGUE: 90. léta [IN VOGUE: THE 90s]
Volume I (Epizoda 1-3) – 13. září
Volume II (Epizoda 4-6) – 20. září

PŮVODNÍ SERIÁL
Devadesátá léta jsou dekáda, ve které vysoce módní záležitosti opustily přehlídková mola a vkročily do mainstreamu. Tento seriál poskytuje vhled do těch nejproslulejších módních a popkulturních momentů z devadesátek, a to očima Anny Wintour, Edwarda Enninfula a těch největších celebrit ze světa módy, filmu a hudby.

Jen mi dál lži [TELL ME LIES]
2. ŘADA | Všechny epizody najednou
Druhá řada seriálu začíná návratem Lucy Albrightové (Grace Van Pattenová) a Stephena DeMarca (Jackson White) na vysokou školu poté, co se na začátku léta bouřlivě rozešli a nepromluvili spolu. Přestože jsou rozhádaní, vznikne mezi nimi zbrusu nová návyková dynamická chemie, která je rozčiluje, ale které nejsou schopni odolat. Mezitím se podíváme podrobněji na životy Lucyiných a Stephenových přátel.

Zdroj a foto: Disney+

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *