Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Paramount MAX kino na novém místě přilákalo letos 7000 diváků

Filmové novinky, snímky pro nejmenší i oblíbené evergreeny, a především pohodová atmosféra. Díky této kombinaci si cestu na promítání letošního ročníku Paramount MAX kina, které se nově přesunulo na travnatou plochu u vstupu do Centra Černý Most, našlo téměř 7000 diváků. Během čtyř čtvrtečních večerů na začátku prázdnin a dalších čtyř na jejich konci mohli diváci vidět například loňský hit Mission: Impossible – Odplata První část nebo hned tři dětské snímky, včetně Tlapkové patroly ve velkofilmu. Za již osmým ročníkem letního kina, kam je vstup pro všechny zdarma, stály opět kanály Paramount Network a Prima MAX. Pořádání se ujala primácká agentura SOLOOTIONS.

„Jsme nadšeni z úspěchu dalšího ročníku naší již tradiční letní akce. Návštěvníci Paramount MAX kina si letos opět užili pestrou nabídku loňských hitů, oblíbených evergreenů a dětských snímků. Každý promítací večer, tedy až na jeden deštivý, byl skvělým spojením filmové zábavy a letní atmosféry, kterou ještě umocnilo přesunutí kina na travnatou plochu u hlavního vstupu Centra Černý Most,“ říká Aleš Pýcha, marketingový ředitel skupiny Prima a šéf agentury SOLOOTIONS.

Stejně jako v předchozích letech patřilo zahájení letošního ročníku všem dětem. Konec školního roku oslavily ve čtvrtek 27. června zábavným programem pod hlavičkou značky Nickelodeon. Užít si mohly nejrůznější skákací hrady, tematické tetovačky i maskoty z oblíbených dětských pořadů Tlapková patrola a SpongeBob. Po setmění se pak na plátně předvedla právě Tlapková patrola ve filmu.

V dalších večerech byly pro diváky připraveny loňské novinky Mission: Impossible – Odplata První část, Transformers: Probuzení monster nebo dětské snímky Tlapková patrola ve velkofilmu a Želvy Ninja: Mutantí chaos.

Letní Paramount MAX Kino je tradiční událostí pražského kulturního léta a nás těší, že již několik let zde můžeme našim malým i velkým divákům nabízet filmové trháky od studia Paramount. I tentokrát navíc malé diváky na některých představeních doprovázel sám SpongeBob, který letos oslavil neuvěřitelných 25 let. Děkujeme všem návštěvníkům a těšíme se na příští rok, říká Jan Vít, marketingový a PR manažer, Paramount, CEE.

„Promítání pod širým nebem v letním Paramount MAX kině je neodmyslitelnou součástí našeho letního kulturního programu, který nabízíme našim návštěvníkům. Letos proběhlo na novém místě i v novém formátu, nicméně z reakcí návštěvníků víme, že přesunem na pohodlnější a dostupnější plochu u hlavního vstupu byli potěšeni a filmovou nadílku si skvěle užili,“ říká Lucie Kambová, manažerka Centra Černý Most, které je partnerem letního Paramount MAX kina a poskytuje pro něj venkovní prostory a zázemí.

Zdroj a foto: TV Prima

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *