Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Ze života

Agatha za vším schovaná exkluzivně již zítra na Disney+

Agatha Harkness se vrací na scénu a zde je pár zajímavosti o postavě, herečce, která jí ztvárňuje, i českém dabingu.

Kdo je Agatha Harkness
I když se Agatha na obrazovkách objevila až v seriálu WandaVision, její postavu pro komiks vytvořili Stan Lee a Jack Kirby už v roce 1969. Agatha byla původně kladnou vedlejší postavou komiksů o Fantastické čtyřce. Agatha má být jednou z původních salemských čarodějnic. Agathina Kniha hříchů se objevila hned v několika MCU projektech jako WandaVision, Agenti S.H.I.E.L.D nebo Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství.

Agatha a hudba
Jednu z nových písní seriálu Agatha za vším schovaná si v rámci představení na akci D23 živě zazpívala samotná představitelka Agathy, Katherine Hahn, která se herectví a muzikálovému zpěvu věnuje od útlého dětství. Muzikál a drama studovala i na prestižní Yaleské univerzitě. Píseň Agatha za vším schovaná (Agatha All Along), která se objevila v seriálu WandaVision a podle které se nakonec seriál s Agathou jmenuje, složili autoři písní Ledového království, Kristen Anderson-Lopez a Robert Lopez.

Český dabing
Hlas Agathě propůjčila opět Tereza Groszmannová, k níž se přidaly nové „čarodějnice“ Lucie Vondráčková (Alice) a Erika Stárková (Jen). Níže se můžete podívat a stáhnout video „Jak se daboval seriál Agatha za vším schovaná“.

Jistý podezřelý mladík sejme z bezmocné a zranitelné, kdysi nechvalně proslulé, čarodějky Agathy kletbu. Agatha přijme mladíkovu nabídku vydat se legendární cestou Necestou, na které čekají mnohé nástrahy a zkoušky. Kdo přežije a Necestou zdárně projde, získá to, co mu nejvíce chybí. Společně se záhadným mladíkem založí Agatha nový koven a vydají se cestou Necestou.

Vedle Kathryn Hahn se v seriálu objeví Joe Locke, Sasheer Zamata, Ali Ahn, Maria Dizzia, Paul Adelstein, Miles Gutierrez-Riley, Okwui Okpokwasili, Debra Jo Rupp, Patti LuPone a Aubrey Plaza. Výkonnými producenty jsou Kevin Feige, Louis D’Esposito, Brad Winderbaum, Mary Livanos a Jac Schaeffer. Režiséry seriálu jsou Jac Schaeffer, Rachel Goldberg a Gandja Montiero.

Zdroj a foto: Disney+

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *