Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

MódaZdraví

Trenýrkárna.cz a česká značka spodního prádla Styx bude součástí Růžového října organizace Loono. Přispět může každý

Trenýrkárna.cz se opět zapojuje do podpory prevence onkologických onemocnění organizace Loono, tentokrát v rámci projektu Růžový říjen. Každý může tento projekt finančně podpořit nákupem speciální edice dámských či pánských trenek Styx Loono.

Prevence je důležitá, speciálně, když se jedná o rakovinu. Společnost Loono provádí workshopy, na kterých učí, jak správně provést samovyšetření, které může pomoci odhalit případnou nemoc včas.

Proto na podporu těchto workshopů vznikla i speciální edice trenek Styx Loono #prsakoule, kdy z prodeje každých trenek jde část zisku na podporu těchto preventivních školení.

Dámské klasické trenky Styx jsou stálicemi v šatníku českých dam a slečen. Klasický střih s klasickou gumou s nášivkou loga Styx má blahodárný vliv při odpočinku, spánku, ale i domácí pohodě. Jsou ušity ze 100% bavlny, jak už je u české značky Styx zvykem. Dámské trenky Styx art klasická guma Loono v sexy růžové barvě s motivem #prsakoule zakoupíte za 399,- Kč.

Podpořit projekt mohou samozřejmě i pánové.  Nebo dámy, které mohou speciální trenky Styx Loono zakoupit svému partnerovi či jinému muži ve svém okolí. Tyto trenky jsou vytvořeny ze 100% bavlny, díky čemuž jsou velmi pohodlné na celodenní nošení, ale můžete je využít i na klasické domácí povalování. Trenky mají poklopec s knoflíčkem, v zadní části vložený pátý díl, tudíž se vám nebudou nikde zařezávat. Guma je klasická a horní část zdobí nášivka loga Styx. Pánské trenky Styx Art klasická guma Loono  ve slušivé modré barvě s motivem #prsakoule zakoupíte za 429,- Kč.

„Podpora preventivních programů rakoviny sahá již daleko do historie značky Styx, kdy její zakladatel Petr Vlasák také bojoval s rakovinou, bohužel však tento boj prohrál. Tradici v podpoře těchto témat tak značka Styx zůstává věrná i po letech,“ říká Ruslan Skopal, spolumajitel a CEO Trenýrkárna.cz.

Spolupráci s misí Loono a projektem #prsakoule odstartovala Trenýrkárna.cz, společně s českou značkou Styx před několika lety, kdy vznikla také první kolekce trenýrek, následována další, výtěžek z prodeje této kolekce jde právě na podporu tohoto projektu. Projekt #prsakoule pomáhá především mladým lidem uvědomit si důležitost prevence rakoviny prsu a varlat. Samovyšetřování pomohlo zachránit už řadu lidských životů.

Foto: archiv projektu

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *