Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

OKTV zahájila plné vysílání: Diváky čekají nové pořady, oblíbené show i jedinečná živá hudební noc

Po úspěšném testovacím provozu zahájila zábavně-lifestylová televize OKTV od 23. září 2024 plnohodnotné vysílání. Diváci se mohou těšit na bohatou programovou nabídku, která zahrnuje nejen návrat oblíbených pořadů, ale i několik zcela nových unikátních formátů.

Každé ráno odstartuje 3,5 hodiny trvající dopolední live a moderovaný blok OK Start, který přinese rozhovory s hosty, aktuální informace a oblíbené klipy. Programem provedou ‚staré známé‘ dvojice: Veronika Lálová a Tomáš Löbl, Radka Pavlovčinová a Dominik Port a Barbora Mottlová a Vojta Sklenář.

Do vysílání se vrací také Kartotéka Martina Hrdinky, pořad Vařené s Vojtou a BettyTalk show Miloše Knora a zábavná ženská talk show Holky na tahu s Evou Decastelo a Bárou Mottlovou.

Pro milovníky soutěží a vědomostí je připravena show Jeden na jednoho s Petrem Šiškou a také soutěž Co Čech, to profesor, kde diváci mohou přímo na ulici vyhrát až 1000 Kč.

Milovníci hudby si přijdou na své s jedinou živou hudební noční show v českém éteru Andělská noc, kterou moderuje legendární Pavel Anděl.

Novinkou v programu je speciální show Fight Zone, která nabízí jedinečný pohled do světa bojových sportů. Moderátoři Martin Wodecki a Adrian Smrčka, společně s profesionálními bojovníky, provedou diváky zákulisím arény a odhalí tajemství úspěchu v bojových sportech.

„Vracíme se po letní prázdninové pauze s plnohodnotným programem zpět a připravujeme i další zajímavé formáty. Něco nyní, něco později na podzim. Chybět nebudou ani známé seriály, filmy, stejně jako dětská tvorba nebo třeba realitní pořad,” prozradil programový ředitel OKTV Artur Kaiser.

OKTV je dostupná prostřednictvím terestriálního vysílání v DVB-T2 na Multiplexu 24. Diváci ji mohou sledovat také online na platformách SledováníTV a Lepší.TV, včetně možnosti zpětného záznamu až sedm dní.

Na otázky, kdy se OKTV objeví i v nabídce velkých operátorů, odpovídá programový ředitel Artur Kaiser: “Jednání s největšími poskytovateli IPTV probíhají. Budeme rádi, když svého operátora požádáte o zařazení OKTV – ukažte svůj zájem a pomozte nám! O případném rozšíření vás budeme rádi informovat.“

Zdroj a foto: www.oktv.cz 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *