Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

🎄 Vánoce

Nová kolekce balicích papírů inspirovaná kultovním filmem Pelíšky

Je to již čtvrt století, kdy byl natočen film Pelíšky a není asi nikdo, kdo by ho alespoň jednou neviděl. Pro mnohé z nás se stal symbolem, který neodmyslitelně patří k pohodovému vánočnímu sledování televize.

Hlášky z tohoto filmu jsou doslova kultovní a s oblibou používané. V Be Nice tento film také milují, a proto se zrodil nápad vytvořit balicí kolekci inspirovanou tímto ikonickým filmem. Spojili se s producenty a s jejich souhlasem vytvořili jedinečnou vánoční kolekci, ve které budou vaše dárky nejen krásně vypadat, ale navíc se nad jejich rozbalováním zasmějete.

Kolekci vystihují obrázky jako jsou prskavky ve vlasech (“Maminko ty nám jenom hoříš”), hořící sklenice (“Maršál Malinovskij”), rozteklá lžička (“Mě by jen zajímalo, kde soudruzi z NDR udělali chybu”), těžítko (“Já jsem si strašně přála těžítko”) a další.

Kromě klasických balicích papírů najdete v kolekci také přáníčka, jmenovky a samolepky. Balicí papír najdete v provedení na bílém a růžovém podkladě, a pozor, jedná se o limitovanou edici, tak s jejich koupí rozhodně neotálejte.

Vánoční kolekce Pelíšky je vyrobena z pevného, recyklovaného papíru, v tomto případě i znovu recyklovatelného.  Na proces výroby Be Nice pečlivě dohlíželo v rodinné tiskárně v Jesenici u Prahy.

Cena balicího papíru 68 x 47 cm: 50,- Kč
Cena balicího papíru 68 x 98 cm: 80,- Kč
Cena balicí sady: 790,- Kč  (obsahuje balicí papíry, samolepky, jmenovky, přání, jutový provázek)

Zdroj a foto: www.benice-shop.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *