Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Rodinná komedie Léto s Evženem představuje první ukázku a hlásí dotočeno!

Režiséři Miloslav Šmídmajer a Pavel Krumpár dotočili komedii Léto s Evženem. Film navazuje na úspěšné komedie typu S tebou mě baví svět nebo Jak vytrhnout velrybě stoličku, které se staly divácky nejúspěšnějšími českými komediemi v historii.  V netypických hlavních rolích znesvářených bratrů Karasových se představí Jiří Dvořák jako svérázný kastelán Evžen a Martin Myšička jako praktický lékař František. Komedie pro celou rodinu Léto s Evženem vstoupí do kin 12.12.2024. Nyní představuje teaser.

Rodinná komedie Léto s Evženem přiměje tři hlavní hrdiny Františka (Martin Myšička), Roberta (Marka Němce) a Oskara (Jaroslav Plesl) k záchraně letního tábora pro děti. Jako ideální se pro uspořádání tábora jeví hrad Tramberk. Překážkou je ale svérázný kastelán Evžen (Jiří Dvořák) a jeho pomocník Hubert (Oldřich Navrátil), kteří dělají vše proto, aby se na hrad nedostala ani noha. Když jim však úřednice Kudláková (Kateřina Brožová) pohrozí vyhazovem, musí vymyslet bojovný plán, jak se zachránit, a tak se letní tábor hodí. Aby toho nebylo málo musí se František potýkat s vdavekchtivými ženami, které mu do cesty přivádí jeho dcera Eliška (Magdalena Müller) ale také s novou učitelkou své dcery Lenkou (Jana Pidrmanová), která mu zpočátku příliš nepadne do oka. Jak dobrodružství tří tatínků, třiceti dětí, letního tábora v ohrožení a kastelána v nesnázích dopadne?

Co si o velkých prázdninových dobrodružstvích tatínků a dětí myslí herec Jiří Dvořák? „Já si myslím, že o prázdninách, když jedou děti jenom s muži, tak to může být hrozně hezký. Koneckonců film S tebou mě baví svět je toho naprosto dokonalým důkazem, takže proč ne.  Myslím si, že Léto s Evženem je také z kategorie právě těchto rodinných filmů, které jsou takovým laskavým pohlazením, což v této poměrně hektické a náročné době potřebuje snad každý. Mimochodem mezi S tebou mě baví svět, Ať žijí duchové a tyhle typy filmů řadím mezi mé oblíbené, takže je dobře, že právě Léto s Evženem k nim bude patřit.“

Herec Martin Myšička na stejnou otázku dodává: „Já z vlastní zkušenosti můžu říct, že to jde! Já třeba se dvěma kámoši jsme jezdili s dětmi pod stan na Šumavu většinou na týden několik let, dokud ty děti nebyly veliké a bylo to bezvadné. My jsme si to užili!“ (smích)

Na place se sešla opravdu povedená herecká sestava, kromě zmíněných hereckých stálic, Jiřího Dvořáka, Martina Myšičky, Marka Němce, Jaroslava Plesla, Jany Pidrmanové, Kateřiny Brožové, Miroslava Táborského, Oldřicha Navrátila, Dany Batulkové, Lenky Krobotové či Gabriely Míčové, se ve filmu objeví ve vedlejší roli také vítěz světového finále soutěže Man of the Year 2022 Dominik Chabr nebo dětská influencerka a herečka Nella Chiara Kekrt. Dětských herců ve filmu najdeme opravdu hodně mezi jinými se představí Jakub Král, Kryštof Koníček, Estel Krumpárová, Josef Slavík, Michal Škach a mnoho dalších.

Snímek podpořili Pardubický kraj a město Litomyšl. Film vzniká v produkci společnosti Bio Illusion. Partnery jsou TV Nova a Hit Rádio. Snímek vstoupí do kin 12.12.2024 pod hlavičkou distribuční společnosti Falcon.

Foto: Jakub R. Špůr, Bio Illusion

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *