Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zdraví

Říjen v růžovém: Hotel Mandarin Oriental, Prague věnuje část ze svého výtěžku na boj proti rakovině, zapojit se může i veřejnost

Do již tradiční říjnové iniciativy, boje proti rakovině prsu, se zapojuje také hotel Mandarin Oriental, Prague. Část ze svých říjnových výtěžků z hotelového Spa zašle Nadačnímu fondu Pink Bubble Martiny Šmukové, který pomáhá mladým lidem s onkologickým onemocněním.

Pink Bubble získá 10 procent ze všech procedur Inner Strength prodaných v tomto měsíci. A proč zrovna ta? Jak už z názvu vyplývá, dvouhodinová péče o tělo a duši kombinuje sílu léčivých aromaterapeutických olejů, které prostřednictvím jemné a pomalé masáže pomáhají uvolnit napětí a nalézt naši vnitřní sílu. Proceduru navíc doplňují dechové techniky a blahodárné teplé obklady.

Použitý olej „Inner Strength“ navrhla Geraldine Howard, spoluzakladatelka společnosti Aromatherapy Associates, v době, kdy sama procházela těžkou onkologickou léčbou. Její olej bohatý na kardamon a kadidlo harmonicky doplňují rozmarýn se šalvějí a sama jeho tvůrkyně jej popisuje jako vřelé objetí, které potřebuje každý, kdo zrovna prochází složitým životním obdobím.

„Rituál Inner Strength má dlouhodobě blahodárné účinky na tělo i duši, proto jsme jej pro naši říjnovou iniciativu vybrali. Propojení doteků se silou aromaterapie přináší klid, hluboké uvolnění a ono objetí, které během náročných momentů tolik potřebujeme,“ říká Simona Brejchová, ředitelka Spa & Wellness hotelu Mandarin Oriental, Prague. „Každý, kdo si tuto proceduru v průběhu října dopřeje, současně automaticky přispěje Pink Bubble na jejich podpůrné aktivity,“ dodává.

Nadační fond Pink Bubble více než 12 let pomáhá mladým lidem v boji s rakovinou. Do dnešního dne „bublinkám“, jak se v nadaci přezdívá příjemcům pomoci, kterým onkologické onemocnění zkomplikovalo život, přerozdělil částku bezmála 33,4 milionů korun.

„V Pink Bubble se snažíme, aby mladí pacienti měli i v době nemoci co nejvíc důvodů k radosti a nepřestávali si plnit své sny. Aby měli co nejméně stresu, protože stres je, jak známo, spouštěčem mnoha problémů – naopak radost a psychická pohoda pomáhají k uzdravování,” vysvětluje Martina Šmuková, spoluzakladatelka nadačního fondu Pink Bubble, a dodává: „Máme radost, že hosté Spa hotelu Mandarin Oriental, Prague mohou po celý měsíc prostřednictvím procedury Inner Strength podpořit naši práci a zároveň si dopřát vzácný čas pro sebe.“

Zdroj a foto: Mandarin Oriental, Prague

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *