Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Kosmetika

Splňte si sen o dlouhých a hustých řasách se sérem No. 1 Lash

Magicky dlouhé, husté, ale přitom přirozené řasy jsou snem každé ženy. Výrazné řasy opticky zvětší oči a zajistí svůdný pohled. Působí také jaké symbol zdraví a sebevědomí.

Objemné řasy mohou být skutečností, stačí jen používat vysoce efektivní sérum pro růst řasů No. 1 Lash od Di Angelo Cosmetics. Rodinná firma toto sérum, které je již bestsellerem, sama vyrábí.

Unikátní sérum No. 1 Lash je jednička na trhu
Sérum pro růst řas No. 1 Lash je na trhu již více než 14 let a stalo se jedním z nejprodávanějších produktů. Sérum je na přírodní bázi a jeho první výsledky lze pozorovat už přibližně za 4 týdny. Nárůst je pozvolný a maximálního efektu je dosaženo po cca 3 měsících pravidelné aplikace. Během několika týdnů si můžete všimnout, že se řasy se prodloužily o 4 až 7 milimetrů. Budou nejen delší, ale i hustější, pevnější, pružnější a tmavší.

V čem se skrývá tajemství séra
Tajemství séra spočívá v jeho unikátním složení, které zlepšuje mikrocirkulaci krve a dodává živiny a energii přímo ke kořínkům řas. Sérum obsahuje účinnou směs 4 silně koncentrovaných nanopeptidů a dalších aktivních pečujících látek, které řasy posílí, podpoří zdravý růst a zabraňují lámání. Sérum výrazně prodlužuje i růstovou fázi a oddaluje tak dobu, kdy řasa přirozeně vypadne. Růst začnou i jemné řasy, které dosud nebyly vidět.

Jednoduché použití
Aplikace séra je velmi jednoduchá. Stačí po dokonalém odlíčení 2krát denně aplikovat malé množství séra podél linie horních i dolních řas, přesně do míst, kam si ženy líčí linku. Díky pěnovému aplikátoru je nanesení rychlé a přesné, takže jej lze snadno začlenit do večerní pečující rutiny.

Sérum skvěle funguje i na obočí a je vhodné i pro alergiky. Nezpůsobuje jakékoli zarudnutí očního okolí, naopak. Peptidy omladí pokožku víček, nastartují tvorbu nového kolagenu a zjemňují drobné vrásky.

Jedno balení vydrží na 5 až 6 měsíců pravidelného používání.

Že sérum skutečně skvěle funguje, potvrzují tisíce spokojených klientek po celém světě. Dopřejte si ho také! Sérum je i skvělý tip jako dárek pod stromeček pro kteroukoli ženu.

Zdroj a foto: www.diangelocosmetics.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *