Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Kamarádi se stali vítězem úterního večera

Skupina Prima včera odstartovala nový rodinný seriál Kamarádi. S přehledem porazil svoji komerční konkurenci v cílové skupině 15+ i 18–69 a obsadil první příčku mezi nezpravodajskými pořady. První díl si nenechalo ujít 832 000 diváků starších patnácti let při sharu 24,93 % a 24,07 % ve strategické cílové skupině 18–69.

Po velkolepém konci oblíbeného seriálu ZOO obsazují Kamarádi úterní a čtvrteční večery. Podle pozitivních reakcí na sociálních sítích mají potenciál stát se novým hitem na českých televizních obrazovkách. Nové díly najdou diváci v týdenní předpremiéře i na streamovací platformě prima+.

Seriál Kamarádi sleduje osudy Veroniky, Petra a Olivera, trojice přátel z dětství, kteří se vracejí do své rodné obce Stráně. I když každý z nich žil svůj vlastní příběh, rozhodli se společně oživit místo, které je kdysi spojilo. Veronika se stává nejen místní zastupující starostkou, ale také důvěrníkem a rádcem pro všechny, kdo v obci hledají pomoc. Petr, nadaný lékař, si pomalu získává důvěru obyvatel, kteří zpočátku váhali vkročit do jeho ordinace. Oliver si pak plní svůj sen o vlastní restauraci přímo ve Stráních.

V hlavních rolích se představí David Gránský, Anastasia Trmal Chocholatá a Jan Komínek. Diváci se mohou těšit na další hvězdy jako Pavel Řezníček, Ivana Korolová, Lucie Zedníčková, Martin Preiss, Jan Vlasák, Dana Syslová, Martin Trnavský, Patrik Děrgel, Jana Krausová, Iva Hüttnerová, Dana Batulková, Jana Stryková, Josef Polášek a Eva Decastelo.

Již dnes večer, ve středu 23. října, navíc začíná nový krimi seriál Hrdina s Janem Nedbalem v titulní roli. Diváci ho mohou sledovat od 20.15 na Primě nebo již nyní na prima+.

Zdroj: ATO-Nielsen, ke dni 23. 10. 2024, foto: TV Prima

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *