Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Celebrity

Matuš napsal song Matuškovi. A předal ho Olze!

Legendární zpěvák Waldemar Matuška by letos v červenci oslavil 85. narozeniny. A právě k tomuto výročí vytvořil jeho fanoušek, zpěvák Bohuš Matuš (43), netradiční dárek. Složil totiž píseň s názvem Pocta Waldovi. A tu nevěnoval nikomu jinému, než vdově po zpěvákovi, Olze Matuškové (68), která na začátku července přijela z Floridy do České republiky.

Bohuš Matuš přiznal, že Waldemara Matušku miloval už jako kluk. „Měl jsem jeho fotkami oblepený celý pokoj. Kluci poslouchali »Depešáky«, ale to mě nezajímalo. Já poslouchal Waldu,“ prozradil. A protože na zpěváka, s nímž se později osobně setkal, nemůže zapomenout, napsal nyní na jeho počest písničku s názvem Pocta Waldovi. A tu věnoval jeho ženě Olze.

„Moc mě to překvapilo a potěšilo. Walda Bohuše znal, kdysi mu řekli, že tenhle kluk nedá bez jeho písničky ani ránu. Popřál mu tehdy hodně štěstí,“ komentovala to Olga Matušková, která byla z písničky, kterou si náslesně poslechla, přímo nadšená. Vzájemné setkání se neobešlo bez emocí – a určitě nebylo poslední! K písničce vytvořil Matuš i vzpomínkový klip, který je k vidění na Youtube.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *