Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Móda

Jaké jsou trendy podzimní módy? Plné květin!

Letošní léto spolu s posledními paprsky slunce, míhajícími se na zářijové obloze, pomalu odkvétá. Neztrácejte však úsměv při představě blížících se deštivých a chladných měsíců. Přivítejte podzim v plném rozkvětu spolu s nejnovějšími módními trendy.

Květinové vzory zaplavily podzim, a to nejen drobnými kvítky, ale také výraznými květovanými dekory. Přírodní motivy letos nezůstaly pouze jarní a letní záležitostí. Zdobí halenky, svetry, bundy, šaty, sukně, ale také doplňky a obuv. Působí něžně, rafinovaně a žensky, a proto by vám alespoň jeden květovaný kousek neměl chybět.

V aktuálních podzimních kolekcích převládají květované vzory na tmavém podkladu, kde se vyjímají přímo královsky. Kombinace černé nebo tmavě modré s motivem květů působí velmi elegantně a je vhodná i na formální příležitosti.

Tmavé barvy navíc zeštíhlují, tudíž si toto oblečení mohou dovolit i dámy plnějších tvarů. Skvělou volbou může být třeba květovaná tunika v rovném střihu nebo šaty projmuté v pase, zvýrazňující ženskou siluetu.

Módní designéři však nezůstali jen u tmavých odstínů látek – proto hraje podzim všemi barvami. Těšit se můžete na pastely, zelenou, červenou či sluníčkově žlutou barvu. Květované modely jsou často inspirovány viktoriánským stylem. Zdobí je romantické detaily – stojáčky, límečky, volány či krajka. Letos na podzim jsou v kurzu i historické květované vzory ve stylu nástěnných gobelínů.

Pokud je na vás květovaná móda přece jen trochu “divoká”, oživte svůj podzimní outfit alespoň rozkvetlým doplňkem – šátkem, kabelkou nebo pohodlnou obuví. Kotníková obuv s decentní kresbou kvítků prozáří váš každodenní zevnějšek.

Zdroj: Takko, Esprit, Deichmann, Cellbes a F&F

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *