Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

CelebrityZábava

Kapitán Demo na lajně! V nejnovějším videoklipu “Kdo to má” odhaluje tajemství českého showbusinessu!

Ultimativní celebrita, rapper a producent Kapitán Demo se představuje v nejnovějším videoklipu k písni „Kdo to má“, který vizuálně doprovází již třetí singl ze zatím posledního alba Bez klobouku Boss.

Podobu videoklipu, který si za úvodní píseň vybrali tvůrci internetového seriálu z hokejového prostředí Lajna, formovala nejen ledová plocha stadionu Hvězda, ale i režisérský dohled Demových nejbližších spolupracovníků, hudebníků Jordana Haje a Givinara Kříže. Spolu s Kapitánem Demem v něm účinkuje i ústřední trojice seriálu – Jiří Langmajer, Zdeněk Piškula a Hana Vágnerová.

Kapitán Demo – bezesporu největší evropská celebrita, co se minimálně do objemu břicha týče – je jedním z alter eg hudebníka Jiřího Buriana. Spolu mají na kontě tři alba – Demolice (2012), Okamžitě odejdi do svého pokoje a vrať se až budeš normální (2015) a Bez klobouku Boss, které vyšlo v letošním roce.

Hledejte na nich nadsázku, samply, glosy, diktát i parodie, hip hop, rap, trash i electro. A hlavně saxofon.

Fotografie z natáčení (© Petr Klempa)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *