Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Soutěž krásy maturantek pro rok 2018: Můžete se hlásit!

Maturantka roku je jednou z největších soutěží krásy v České republice. Osmiletá intenzivní práce dala této akci punc stability a kvality. Svým devátým ročníkem zahajuje další etapu a získává nový rozměr. Se změnou vlastníka přišel i nový vizuální styl soutěže a hlavně neotřelé pojetí.

Vítězkou už se nestane pouze nejúspěšnější dívka, ale i škola, kterou daná dívka bude zastupovat. Vybavení počítačové učebny, sportovní pomůcky, či stavební úpravy školní budovy, to vše může vítězka získat pro svou školu. Podporu tak nebude mít každá finalistka pouze v rodině a jejích přátelích, ale i ve spolužácích a učitelském sboru. Novinkou budou i požadavky kladené na účastnice.  V konkurenci soutěžících bude rozhodujícím kritériem přirozená krása, která nepožaduje ideální „modelkovské“ míry. Kritériem úspěchu bude kombinace krásy a přirozené inteligence.

Maturita je zkouškou z dospělosti. Maturanti při ní prokazují, že se za svá studia naučili požadované množství informací a že s nimi umí pracovat. „Nechceme zkoumat matematické či chemické znalosti jednotlivých soutěžících. Zaměříme se na fakt, jak umí své znalosti dívky použít v diskuzi. Projekt bude mít i svou novou kategorii v podobě diskuzní soutěže na obecná aktuální témata. Obhájit si svůj názor a umět myšlenky zformulovat a prosadit je v diskuzi je ověření inteligence člověka. Proto jsme se rozhodli toto u soutěžících hodnotit“ uvedla nová ředitelka soutěže Mgr. Dominika Šimková.

Maturantka roku nezapomněla ani na pomocnou ruku. Součástí soutěže je spolupráce s Nadačním fondem Pink Bubble, který pomáhá náctiletým onkologickým pacientům. „S projektem se spojila i řada známých osobností, které pomohou šířit myšlenku soutěže. Postupně budeme jednotlivé osobnosti představovat. Ceníme si zájmu o soutěž a vítáme zajímavé a funkční formy spolupráce“
dodala ředitelka Šimková.

V listopadu se na webové stránce soutěže www.maturantkaroku.cz zaktivuje přihlašovací formulář. Dívky se mohou hlásit od ledna až do 20. 2. 2018. Z přihlášených uchazeček bude vybráno 60
postupujících.

Možnost zapojit se do soutěže budou mít dívky i v rámci castingů, které se uskuteční na začátku roku 2018. Jejich přesné termíny budou uveřejněny v médiích, na webu soutěže a na Facebookové stránce Maturantky. Přes Facebook pak bude mít veřejnost možnost hlasovat a tím vybrat semifinalistky. Tyto dívky budou v rámci soustředění absolvovat kurzy rétoriky, fitness přípravu, naučí se, jak  vystupovat na módních akcích a získají řadu poznatků a rad od zkušených profesionálů z módní branže.

Finále se uskuteční na přelomu června a července v Praze. Přesné datum bude zveřejněno začátkem  roku 2018.

Neváhejte a přihlaste se! Maturantkou bude spousta dívek, ale Maturantkou roku se stane jen jednaz vás, které se tím otevřou dveře do světa nevšedních zážitků a možností.

Zdroj: www.maturantkaroku.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *