Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Jídlo a pití

Kouzlo bublinek v koktejlu. Připravte si dva silvestrovské koktejly!

Zpříjemněte si zachmuřené zimní dny barevnými koktejly s bublinkami. Nepotřebujete k nim žádné šejkry, pouze postupně přidávejte do sklenice ingredience uvedené v receptech. Jsou velmi snadné na přípravu a jejich výsledná chuť vás okouzlí.

Základem koktejlů je Freixenet Ice Rosé, polosuchá španělská cava s obzvláště jemnými a elegantními bublinkami, která se skvěle hodí do míchaných koktejlů, protože zlepšuje jejich chuť i aroma. Má brilantní malinově růžovou barvu a vůni lesních plodů.

Koktejly s Freixenet Ice Rosé navrhl Javier de las Muelas, majitel prestižního koktejlového baru Dry Martini v Barceloně. Je to jediný bar ve Španělsku, který je na seznamu nejlepších barů v Evropě a šestý na celém světě. Javier de las Muelas je jedním z nejvýznamnějších koktejlových mistrů na světě, vlastní a provozuje restaurace a koktejlové bary na Bali, v Singapuru, Thajsku, Rio de Janeiru, Bostonu nebo Londýně.


Koktejl VELVET ROSÉ
Ingredience (do větší sklenice na víno):
• 3 kostky ledu
• 2 cl hruškový likér
• 1 cl peruánská pálenka pisco
• 15 cl Freixenet ICE Rosé
• větvička rybízu (nebo jiného červeného ovoce) a hvězdička anýzu


Koktejl ASIAN ICE
Ingredience (do větší sklenice na víno):
• 3 kostky ledu
• 2 cl liči likér
• 15 cl Freixenet ICE Rosé
• vanilkový lusk

Zdroj: Freixenet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *