Lahodné jaro podle českých tradic v restauraci „home by UNIC“

Jaro vtrhlo do restaurace „home by UNIC“ a přineslo zcela nové menu. Jako obvykle se šéfkuchař Petr Šmrha nechal inspirovat klasickými českými recepty a vzpomínkami na dětství a při vaření využil nejen lokální sezónní potraviny, ale i tradiční české koření a bylinky. Celý koncept restaurace „home by UNIC“ stojí na lásce k domovu a české přírodě a je rozdělen do kategorií Jezero a řeka, Statek, Zahrada nebo Les a louka.

Z jarního menu můžete vyzkoušet například kapří kroketu, dále šéfkuchař představí vepřové na černém pivu s tvarůžky nebo jelení hřbet na jalovci s kaštany a brusinkami a celou ochutnávku můžete zakončit tradiční dezert v moderní úpravě, pěna z krupicové kaše s rebarborou a černým bezem.

Jarní novinky restaurace home by UNIC:

Kozí sýr, karotka, broskve med          Statek

Kroketa z kapra, citronový prach, petrželová majonéza          Jezero a řeka

 Presovaný vepřový bok, černé pivo, tvarůžky          Statek

 Fermentovaná pšenice, cuketa, hlíva, špenát          Zahrada

 Jelení hřbet, kaštany, brusinky, jalovec          Les a louka

 Pěna z krupicové kaše, rebarbora, černý bez          Statek

 Zdroj: www.homebyunic.cz

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.