Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Operní pěvkyně Edita Randová v pátek zazpívá O sole mio a další slavné písně

Je operní pěvkyní, která pravidelně reprezentuje Českou republiku ve světě. Mezzosopranistka Edita Randová spolupracuje se světovými dirigenty a orchestry a její hlas si oblíbili i posluchači v Číně, v Austrálii, Itálii či v Mexiku. Vyhledávaná koncertní umělkyně se již v pátek 22. listopadu představí v Praze s výjimečným koncertem neapolitánských písní.

Jedinečný koncert, který proběhne v rámci 18. ročníku mezinárodního hudebního festivalu Tóny nad městy, začíná v pátek 22. listopadu 2019 v pražském kostele Šimona a Judy. Editu Randovou doprovodí Komorní filharmonie Pardubice a italský dirigent Alessandro Calcagnile. „Zazpívám sedm nádherných písní, jako je O sole mio či Funiculì, funiculà!,“ svěřila pěvkyně, která v prosince vydá CD, na němž zazní Večerní písně Antonína Dvořáka za klavírního doprovodu Vladimíra Strnada. „Rozhodla jsem se, že natočím veškerou tvorbu Antonína Dvořáka, protože je nejblíž mému srdci a hlasu,“ prozradila Edita Randová.

Zdroj a foto: archiv E. Randové

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *